שכנעתם אותי לנסות גם

• הוסף לסימניות
וואו
מטורף!!!
את מוכשרת
וגמני ניסיתי פעם- זה באמת לא מסובך!
פשוט עניין של דיוק ואפילו לא מדי סבלנותת
(הכי כיף לשים תממתקים נכון??? :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה, עכשיו ראיתי את זה שם, השאלה היא אם זה לא מדי קטן ולא מדי דק, זה ממש נראה לי דק מדי.

• הוסף לסימניות
תודה, עכשיו ראיתי את זה שם, השאלה היא אם זה לא מדי קטן ולא מדי דק, זה ממש נראה לי דק מדי.
עובי השבלונה ממש לא משנה .
את מרדדת את הבצק , מניחה עליו את המספר וחותכת מסביב בסכין חדה.

• הוסף לסימניות
התכוונתי שמספר מדי צר, כלומר הרוחב של המספר נראה לי מדי צר.
יכול להיות שאני טועה?
לא יודעת
אני לא ניסיתי את השבלונה של @Art from the heart ולכן לא אוכל לדעת. אך אני רואה שהצליח לה לפי התמונות היפות ששיתפה.
כפי שציינתי אני הגדלתי את הספרה לאורך המקסימלי של הדף ואם זה גופן ARIAL מודגש ותגזרי מדויק מנסיוני, הספרה לא יוצאת צרה.
ראי הודעה ראשונה באשכול ההוא עם התמונות של העוגה שהכנתי. אולי ייתן לך מושג.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו!! מהמם! ממש מגרה....

• הוסף לסימניות
מה המרשם שם הבצק, והאם הקצפת מכילה עוד משהו חוץ מריץ'?
המתכון לבצק הורדתי מהאתר " אמהות מבשלות יחד"
שמתי רק ריץ. [נכון שרק הילדים אכלו מהעוגה. והמבוגרים נהנו מלראות...]
לשדרוג - ניתן בהחלט להוסיף תוספות כמו פטיסייר קרם נוגט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה