- הוסף לסימניות
פספוס של האידיזיין. גם 300 עמודים בכלי הדוגם?נכתב ע"י קשקוש10;428077:אני שונאת את הקטע של הסטיילים באינדיזיין ולא מסתדרת עם זה , (למרות שיש שיגידו שזה מה שמעולה בה)
אני נעזרת הרבה בכלי הדוגם, פשוט אפשר לדגום את כת התכונות מטקסט לטקסט, זה פשוט פלאים.
צריך כמובן להשחיר את הטקסט קודם.
נכתב ע"י עפרה;428132:לא הבנתי את בעייתך
אם רוצים לשנות אז מה?
לשנות סטיילים זה קלי קלות!!!
אדרבה, להתחיל לשנות ידנית אחד אחד אם את רוצה לשנות משהו בסגנון הכותרות ואין סטייל - זה הסיוט הגדול!
בקשר לפונט החסר אצל מטאור -
תבדקי אם הוא לא מוגדר כסגנון אחר של אלפא רגיל - בתפריט הנגלל שלו. כלומר, תבחרי אלפא רגיל, ותבדקי אם אין לו אח"כ אפשרות לבחור אם הסגנון יהיה רגיל או קל, בחלון השליטה של תו.
נכתב ע"י שלמה;428160:הגעתי הרגע.
מה אתם לא מוצאים? גופן ספציפי?
נכתב ע"י st28;428277:נראה לי מטומטם לכתוב את זה,
אבל אולי זה מופיע לך בחץ ולא בדקת
נכתב ע"י שלמה;428139:מי שכנע אותך לעבור לאינדזיין?
העתקים:
נתן, הרשלה נקי כפיים.
אמליץ לך בחום להישאר על התכנה שאתה מכיר מאשר 'ללמוד תוך כדי עבודה'.
כדאי לקחת איזה שיעור פרטי קטן אצל אחד שמשופשף בתכנה, על מנת לעבור את התכנות ללא משבר אמון כלשהוא. כמו משפטים: "בקורל זה היה הרבה יותר קלו פשוט וכו'
אני רשומה שם, אבל לא הצלחתי להוריד את ההוראות.נכתב ע"י studio dv.d;427838:יש את הקובץ העזרה של התוכנה הוא יעזור לך המון
אני כווצתי אותו כדי להוריד לו את המשקל ועדיין לא הצלחתי להעלות אותו לאתר
הקובץ הגדול יותר נמצא באתר קוויק סופט הוא יותר משוכלל מבחינת לינקים בין הדפים ועוד...
רק העניין ששם צריך להרשם...
אני לא מצליחה להכנס, כי האתר חסום לי. יש עיצה?נכתב ע"י studio dv.d;428027:לינק לספר של אדובי בעברית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים