איפה מומלץ בירושלים?? האם יש במרכז העיר?
D Deleted member 107321 אורח 10/11/22 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י שירלא: אולי יש פה מישהו מ'ידידים' שיוכל לעזור? לחצ/י כדי להרחיב... המפתח נאבד או סתם רוצים מפתח נוסף?
נכתב ע"י שירלא: אולי יש פה מישהו מ'ידידים' שיוכל לעזור? לחצ/י כדי להרחיב... המפתח נאבד או סתם רוצים מפתח נוסף?
ש שירלא משתמש רשום 10/11/22 הוסף לסימניות #4 מפתח נוסף נראה לי שזה לא סתם תמיד יש פחד שאם יאבד המפתח...
א אסתר דהן משתמש מקצוען • 26/3/23 הוסף לסימניות #5 מקפיצה, מחפשת מישהו זמין וזול לשכפול מפתח לרכב, המפתח נעלם. באזור המרכז מישהו שיכול להגיע למקום. תודה רבה!
מקפיצה, מחפשת מישהו זמין וזול לשכפול מפתח לרכב, המפתח נעלם. באזור המרכז מישהו שיכול להגיע למקום. תודה רבה!
ז זהבה ושלושת הדובים משתמש רשום 8/4/25 הוסף לסימניות #6 מחפשת המלצה למישהו שיבוא עד אלי, השלט לא עובד לי לא עזר להחליף בטריה...
נ ניק 36721 משתמש פעיל 8/4/25 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י זהבה ושלושת הדובים: מחפשת המלצה למישהו שיבוא עד אלי, השלט לא עובד לי לא עזר להחליף בטריה... לחצ/י כדי להרחיב... לפתוח עם מפתח?
נכתב ע"י זהבה ושלושת הדובים: מחפשת המלצה למישהו שיבוא עד אלי, השלט לא עובד לי לא עזר להחליף בטריה... לחצ/י כדי להרחיב... לפתוח עם מפתח?