קורונה שכר המורים...

במחילה, אני מורה במשרד החינוך ומסגרת בית הספר בו אני עובדת יש מלא בעיות עם עניין המשכורת וחוץ מזה אנחנו מלמדים מהבית בלייב. אל תחשבו שאנחנו עושות פסח כי יש חופש ממש לא!
עד 1 וחצי על המחשב.... להיות זמינה לכולם (הורים, תלמידים, מורות מקצועיות, וכו)

th

איך מדווחים לביטוח לאומי?

קודם כל צריך לדווח ללשכת התעסוקה ואח"כ מגישים תביעה לביטו"ל (כשרוצים כסף) אבל הכי חשוב זה להרשם בלשכת התעסוקה כמה שיותר מהר
זה אני יודעת
אבל לפי מה ש @shira bira כותבת להרשם לביטוח לאומי עכשיו
אפשר גם בהמשך?
שירה שואלת גם אותך

זה אני יודעת
אפשר גם בהמשך?
שירה שואלת גם אותך
אפשר גם בהמשך אבל לא הבנתי למה לחכות.
יש להירשם ללשכה בדחיפות לא יאוחר מה-19
ולמלא מהר ככל שניתן טפסים לביטוח הלאומי- אחרי הכל הוא הגוף המשלם.

זה אני יודעת
אפשר גם בהמשך?
שירה שואלת גם אותך
לביטוח לאומי לא נרשמים, מגישים תביעה לדמי אבטלה וזה כשאתם רוצים לקבל את הכסף ואז תוך שבועיים בערך (אם אין בעיה מיוחדת) הם מאשרים אותה ומכניסים את הכסף לבנק. אבל אפשר להגיש את התביעה גם אחרי חצי שנה וכו', הם מקבלים את הנתונים מלשכת התעסוקה ולפי זה משלמים.
לגבי לשכת התעסוקה מקבלים אבטלה רק מהיום שנרשמו כך שעל כל יום שעובר ולא נרשמים מפסידים כסף. (עכשיו יש הקלה שמי שנרשם עד ה-19 יחשב לו כאילו נרשם ב-15)

הי, מה זאת אומרת משלמת גם לגננת? אין לי שום כוונה לשלם לגננת של ביתי (גן פרטי) על תקופת החופשה הכפויה הזו.

לא כזה ברור שלא משלמים, החופשה נכפתה עליהן.
אם לשלם לגננות אז קודם כל לגננות הפרטיות שמבחינתן לא ביקשו ולא דרשו חופשה מאף אחד,
בניגוד לגננות ולמורות של הרשתות שיפה בן דוד דרשה בשמן חופשה.
בכל מקרה זו שאלת רב.

כנראה שאת לא מורה,
אם היית מורה היית מדברת בצורה אחרת!
וחוץ מזה שזה לא החלטה שלנו.
ברור שאם הייתי מורה הייתי מדברת כמו כל המורות כאן
ואת כנראה שאת מורה ולא אכפת לך החופשה הכפויה של הילדים שעוד צריך לשלם עליה
בנוגע להחלטה- יש לכן כוח ואם כל המורות היו מתאספות ביחד ואומרות את דעתן (שכנראה הפוכה מההחלטה אם אתן מתנערות ממנה) יכול להיות שהיה קורה משהו והיו משנים את ההחלטה הזו.

אל תלמדו בלייב ואל תעבדו ובקיץ תשלימו זה עדיף לכולם.
כאילו שאנחנו עושות מה שבא לנו...
אנחנו מקבלות הנחיות וזה מה שאנחנו מיישמות...

תשכחו מפסח.....
חוץ מהילדים שמסתובבים לנו בין הרגליים (ולא נעים לומר, אבל בבית יעקב אין שום חשיבה על תעסוקה לבנות)
אני (משרד החינוך) עובדת מהבית, מדברת עם תלמידים, מוסרת שיעורים ובודקת מבחנים... כן כן....
אז עליכן נכפתה חופשה, עלי נכפו לימודים מאסיביים מהבית...
אז אל תבכו על המשכורת!!

כאילו שאנחנו עושות מה שבא לנו...
אנחנו מקבלות הנחיות וזה מה שאנחנו מיישמות...

תשכחו מפסח.....
חוץ מהילדים שמסתובבים לנו בין הרגליים (ולא נעים לומר, אבל בבית יעקב אין שום חשיבה על תעסוקה לבנות)
אני (משרד החינוך) עובדת מהבית, מדברת עם תלמידים, מוסרת שיעורים ובודקת מבחנים... כן כן....
אז עליכן נכפתה חופשה, עלי נכפו לימודים מאסיביים מהבית...
אז אל תבכו על המשכורת!!
אז כולנו מסכימות שאין צורך בלימודים אונליין, אף אחד לא אמר שאתן בחרתן בזה...
לא הבנתי את הקשר בין מה שכתבת לבכי על המשכורת

אז כולנו מסכימות שאין צורך בלימודים אונליין, אף אחד לא אמר שאתן בחרתן בזה...
לא הבנתי את הקשר בין מה שכתבת לבכי על המשכורת
לדעתי, התלונות של כולן על המשכורת של המורים - מקורה בקנאה...
כי אחרת, אני באמת לא מבינה מה הבעיה שלכן עם זה
זה לא יורד מכיסכן האישי!! (אין תשלומים לבי"ס כידוע... זה מהמדינה)

לדעתי, התלונות של כולן על המשכורת של המורים - מקורה בקנאה...
כי אחרת, אני באמת לא מבינה מה הבעיה שלכן עם זה
זה לא יורד מכיסכן האישי!! (אין תשלומים לבי"ס כידוע... זה מהמדינה)
אין לי בעיה עם זה שאתן מקבלות משכורת אבל שלפחות יעזרו גם לנו וישתתפו במימון של ההוצאות שנגרמות מהחופשה
זה לא הוגן שיהיה ציבור אחד במדינה שמופלה לטובה וכל השאר שיספגו את כל ההפסדים לבד.
ותשלום לגן ולמעון כן יורד מהכיס האישי ואפשר לחשוב מאיפה יש למדינה כסף... אלה כספי ציבור שלא מסכים לאפליה הזאת.

כוונתי מהתקציב הכללי כאזרחי המדינה (בתקווה שעדיין לא הוציאו אותם מהכלל..)
בד"כ יש קיצוץ רוחבי שזה אחרי שמחלקים את הכסף למטרות החשובות של המדינה (קבוצות מסויימות - קשישים, חיילים, שוטרים, עובדי המגזר הציבורי (שכולל את המורים)) אחרי זה, מקצצים בשיעור זהה לציבור הרחב אז במקרה זה המורים אכן יוצאים מן הכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה