דרוש מידע שכר טוב או תנאים נוחים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הבוס שלי איש טוב, לב זהב, מתחשב, נותן הרגשה טובה, לא צועק לא מתעצבן, לא שותה, לא מעשן בקיצור איש נח

אבל, וכאן מופיע אבל גדול - בכל מה שקשור לכסף הוא...

לא נעים לומר קמצן אבל זו בדיוק המילה המתאימה.

מנקה פעם באלפים שנה והס מלהזכיר כוסות לשתייה חמה.

החסכנות מתבטאת גם במשכורת - יש לו כל מיני פינות שהוא מנסה לחסוך בהן. בתור חשבת שכר, אני מבינה את כל מה שהוא עושה אך לא מגיבה...

בקיצור, מה עדיף - לחפש עבודה עם משכורת טובה יותר (ברור לי שאוכל למצוא משכורת גבוהה יותר) או להישאר בקיים

והמוכר כי מי אמר שאמצא בוס כזה נח...

הבו לי עצה, כי תש כוחי ונפשי עייפה.

• הוסף לסימניות
הבוס שלי איש טוב, לב זהב, מתחשב, נותן הרגשה טובה, לא צועק לא מתעצבן, לא שותה, לא מעשן בקיצור איש נח

החסכנות מתבטאת גם במשכורת - יש לו כל מיני פינות שהוא מנסה לחסוך בהן. בתור חשבת שכר, אני מבינה את כל מה שהוא עושה אך לא מגיבה...

בקיצור, מה עדיף - לחפש עבודה עם משכורת טובה יותר (ברור לי שאוכל למצוא משכורת גבוהה יותר) או להישאר בקיים

ענית את התשובה הטובה ביותר...
את צריכה קצת יותר גיבוי ועידוד!
אנחנו איתך!!!! הצליחי!!!!!!!!(y):love:

• הוסף לסימניות
בא נניח את הדברים על השולחן, אני לא מכיר בוס לא קמצן, כל מעסיק באשר הוא - מנסה לקמץ ולחסוך במה שאפשר.
אבל אם זה משהו חריג ויש אפשרות לקבל משכורת טובה יותר - ברור שעדיף להתקדם בשכר ובתנאים, אך לוודא במקביל שבעובדה החדשה, התנאים הם טובים לא פחות מהמקום הנוכחי.

• הוסף לסימניות

בהנחה שאת יוצאת לעבוד יום יום בשביל להתפרנס ולא בשביל משהו אחר. אז התשובה ברורה
אבל חשוב מאד במקום עבודה שיקבל אותך בעז"ה- לא לוותר על בירור מקדים
לא אמרתי כמו שידוכים אבל לברר.
מה עם הקודמות שעזבו
לדבר עם אנשים שבקשרי עבודה עם המקום הזה
וכו' וכו'
יצא לי למשל משרה טובה שהוצעה לי ובדרך נס הגעתי למשהי שעובדת איתם ומתברר לי שמפטרים שם על ימין ועל שמאל בלי מחשבה מרובה. מחליפים עובדים כמו גרביים מה שנקרא
ואני עמדתי לעזוב בשביל זה עבודה יציבה שאני שם שנים ורק רוצה יותר לממש את עצמי וכו'.
בקיצור לא להיתקע באזור הנוחות. לחפש אבל בזהירות

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות

אפילו שאני צעירה ורווקה והכסף לא דחוף לי - עדיין אני חושבת שזה לא עניין של כסף זה עניין של כבוד....

ואני לא מקבלת מינימום אבל עדיין חושבת שמגיע לי יותר

הרבה אמרו לי בגלל שהכסף לא דחוף לך אולי כדאי שתישארי בגלל שהוא בוס נוח וטוב.. קשה לי לקבל את הדעה הזאת!!!

• הוסף לסימניות
בד"כ מעסיקים במגזר ציבורי פחות קמצניים מהמגזר הפרטי (שכל שקל שהוא חוסך-זה לכיס שלו)
תחפשי מקומות כאלה.

• הוסף לסימניות
ברור לחפש עבודה רווחית יותר , וכמובן לברר היטב קודם על מקום העבודה
יש עוד בוסים טובים ונוחים בעולם .

• הוסף לסימניות
ניסית לבקש העלאה במשכורת?
הרבה ניסו והופתעו, אין מה להפסיד [כמובן צריך לחשוב איך לעשות את זה בצורה נכונה שלא תעורר התנגדות אלא להיפך]

• הוסף לסימניות
ניסית לבקש העלאה במשכורת?
מעדיפה לעבור למקום אחר ולא לבקש. פעם שעברה שביקשתי הוא הוציא לא את הנשמה וגם שהעלה לא הכניס לי את כל השכר לפנסיה... אני מבינה מעולה בתחום השכר ויודעת שיש דברים שבוסים עושים בשביל לחסוך.

רוצים דוגמא?

אם מפצלים לכם את השכר לשעות נוספות שמעולם לא עשיתם - זה בכדי לחסוך.
ש. נוספות לא נכללות בפנסיה ויש עוד המון טכניקות כאלו...

• הוסף לסימניות
מעדיפה לעבור למקום אחר ולא לבקש.
למה לא?
את יכולה לעשות את זה בצורה לא משפילה - כמו להגיד לו שאת מאד נהנית בעבודה אבל התנאים לא מתאימים לך ולכן את מעוניינת לעבור מקום עבודה [הרי זה מה שאת באמת רוצה לעשות, למה שלא תנצלי את זה], אבל בגלל שאת כ"כ נהנית את כן רוצה לבדוק האם יש לו אפשרות לשפר את התנאים שלך כדי שתוכלי להישאר אצלו.

• הוסף לסימניות
תכל'ס באמת בוס טוב, מאפשר לעובדת להתכתב בפרוג בשעות של העבודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה