דרוש מידע שכר טוב או תנאים נוחים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למה זה חייב לבוא אחד עךל חשבון השני?
לא צריך להיות קיצוני לשום כיוון, יש המון בוסים נוחים שמתנהגים כלפי העובדים בצורה מפרגנת גם בקטע הכספי.

• הוסף לסימניות
אפילו אם הוא לא דחוף לך כרגע , את יכולה להתחיל לחסוך לשנים הבאות תמיד יש מה לעשות עם כסף , לחתונה ,לדירה, לשיפוצים בעתיד לא חסר על מה -תחשבי לטווח ארוך

• הוסף לסימניות
בא נניח את הדברים על השולחן, אני לא מכיר בוס לא קמצן, כל מעסיק באשר הוא - מנסה לקמץ ולחסוך במה שאפשר.
אבל אם זה משהו חריג ויש אפשרות לקבל משכורת טובה יותר - ברור שעדיף להתקדם בשכר ובתנאים, אך לוודא במקביל שבעובדה החדשה, התנאים הם טובים לא פחות מהמקום הנוכחי.
עובדי מדינה בוס לא קמצן

• הוסף לסימניות
מכירה את כל הפוילשטיקים האלה, את רוצה העלאה? אין בעיה, במקום 500 ש"ח לנסיעות, תקבלי 1500 ש"ח נסיעות
אממה, הוא לא מפריש מזה לפנסיה והשתלמות
עמדתי על זה שמבחינתי זה לא העלאה, ואני רוצה העלאה לשכר שמופרש ממנו סוציאליות
שראו שאני נחושה כ"כ העלו לי...
לדעתי, לא לוותר, לדרוש
ואם לא, תחפשי מקום יותר טוב
יש הרבה מקומות גם אחרים יותר טובים

• הוסף לסימניות
יש מספיק בוסים פחות קמצנים שהתנאים הנוספים שלהם גם נוחים.
אם כבר לנסות להחליף עבודה, זה עכשיו, שאת רווקה ויש לך יותר אפשרויות לקחת את הריזיקה שהמקום האחר יהיה פחות טוב.
ובד"כ הוא יהיה יותר טוב. את עכשיו עם נסיון, יש לך יותר אופציות מאשר כשחיפשת את העבודה הראשונה שלך.

• הוסף לסימניות
לדעתי העלאה הרצינית בשכר - זה רק במעבר מקום עבודה.

אני יכולה לפנות אליו עכשיו ולבקש (למרות שזה אל נעים לי בכלל) אבל אני חושבת שהעלאה הרצינית זה דווקא במעבר מקום עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה