חיימשלי...
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זה הכל יחסי, לכן המשכורות גבוהות יותר. הבית במרכז יעלה לה יותר. אני בספק אם כדאי לה בשביל זה לעבור...אז תתחילו לעבור למרכז
משכורות ממש יפות בת"א/ר"ג
זה הכל יחסי, לכן המשכורות גבוהות יותר. הבית במרכז יעלה לה יותר. אני בספק אם כדאי לה בשביל זה לעבור...אז תתחילו לעבור למרכז
משכורות ממש יפות בת"א/ר"ג
היום לא ראיתי מקום שמסנן חרדים אלא להפך יש דווקא רצון לחרדיות מעריכים את העבודה המסורה שלהן...אם מדובר על 20+++ זה שווה בהחלט לבוא מירושלים - לפחות בהיברדי,
ולכן אני באמת מתעניינת האם הם בכלל מכניסים חרדים וכו או שזה בכלל לא רלוונטי
איך מבקשים שכר בנטו ?דרשתי 7000 נטו על 7 שעות. האמת שלא כ"כ משנה לי אם זה סביר או לא ואם אני מתחילה או לא.
רק רוצה לומר לכל מי שחושבת שמגיע ליועצת מס מתחילה מינימום - לפי הערכה שהבן אדם מעריך את עצמו כך מעריכים אותו.
נכון, גם אני בתור מנהלת חשבונות מתחילה הסכמתי לעבוד במינימום. אבל זה רק בגלל שהייתי ילדונת בת 20. אם היו מחזירים אותי היום לאותה סיטואציה ללא ניסיון בשום פנים ואופן לא הייתי מסכימה לעבוד במינימום. אני לא קופאית.
אני בחורה שמעריכה את עצמי, את היכולות שלי, את העבודה שאני נותנת.
דיברו פה על ירושלים - בירושלים יותר יקר מהמרכז (לחרדים)זה הכל יחסי, לכן המשכורות גבוהות יותר. הבית במרכז יעלה לה יותר. אני בספק אם כדאי לה בשביל זה לעבור...
יועצת מס שדורשת משכורת נטו זה הכי ביזאר ששמעתי.דרשתי 7000 נטו על 7 שעות. האמת שלא כ"כ משנה לי אם זה סביר או לא ואם אני מתחילה או לא.
רק רוצה לומר לכל מי שחושבת שמגיע ליועצת מס מתחילה מינימום - לפי הערכה שהבן אדם מעריך את עצמו כך מעריכים אותו.
נכון, גם אני בתור מנהלת חשבונות מתחילה הסכמתי לעבוד במינימום. אבל זה רק בגלל שהייתי ילדונת בת 20. אם היו מחזירים אותי היום לאותה סיטואציה ללא ניסיון בשום פנים ואופן לא הייתי מסכימה לעבוד במינימום. אני לא קופאית.
למה מוזר?יועצת מס שדורשת משכורת נטו זה הכי ביזאר ששמעתי.
כי זה מראה על חוסר הבנה מוחלטת בדיוק בתחום ההתמחות שלהן.למה מוזר?
לפעמים יותר נעים לבקש 9 בנטו מאשר 11 ברוטו
ואני נתקלתי גם ברו"ח שדורשות בנטו
דווקא להן יותר קל להבין כמה זה בדיוק בברוטו
אבל עדיין
כי למעסיק הרבה פעמים זה פחות ידועכי זה מראה על חוסר הבנה מוחלטת בדיוק בתחום ההתמחות שלהן.
כפי שאמרו, לאחר שהן תלדנה ילד, המעסיק ישלם להן פחות?
אם העלות למעביד שקופה וידועה, למה שיהיה נעים יותר לבקש את הנטו מהברוטו?
אני מבינה מעולה מה זה אומר ודווקא בגלל זה דורשת כך... כשעובד מבקש משכורת בנטו כך הוא מבטיח שהשכר שלו לא ייפגע.יועצת מס שדורשת משכורת נטו זה הכי ביזאר ששמעתי.
ועוד מילה, הענף של הרואי חשבון, סובל מיחסי ציבור מהגרועים שיש מבין העבודות ברמה הזו.
(מה הוא עושה הרו"ח, בסך הכל מקשקש כמה חתימות על דפים שמי בכלל צריך את זה?? סתם דרישה חוקית הזויה ומעצבנית!)
אז אל תצפו שהעובדים למטה בשרשרת יקבלו שכר של היי טק.
מה במקרה של הטבות כמו נקודות זכות לילדים בגילאי 5-12 (מעשה שהיה בשנת 2022)? מבטיחים גם שהשכר לא יעלה?אני מבינה מעולה מה זה אומר ודווקא בגלל זה דורשת כך... כשעובד מבקש משכורת בנטו כך הוא מבטיח שהשכר שלו לא ייפגע.
קופאית זה בן אדם שלא מעריך את עצמו?אני לא קופאית.
קופאית זה לא בן אדם שלא מעריך את עצמו. בכלל בכלל לא. משום מה חיברת את המשפט הראשון למשפט השני.קופאית זה בן אדם שלא מעריך את עצמו?
אפחד לא יוותר על עבודה טובה בגלל שקרא משהו בפרוג, ואם כן, מצבו גרוע...חבל שאנשים כותבים כאן תגובות בלי כל אחריות.
אנשים קוראים את האשכול הזה - ואח"כ מתנהלים בהתאם.
התוצאה? לפעמים לא כ"כ טובה, אם משהו מוותר על עבודה טובה כי לפי מה שהוא קרא בפרוג הוא יוצא פרייאר - אז ממש חבל.
יש עבודה במרכז ויש בירושלים ואיזורים אחרים
יש עבודה בחברה פרטית ויש במשרד
יש משרד קטן ויש גם ביג4
יש עבודה שחורה וקטנה ויש עבודה עם סמכות ואחריות.
יש מי שנגזר עליה למצוא את המעסיק שמשלם הרבה ויש שלא.
אז כנראה שיש שמשתכרים סכומים כפי שנכתבו,
אבל יש גם הרבה שמשתכרים הרבה הרבה פחות.
ויש שמשתכרים פחות פחות ומספרים על הרבה הרבה יותר.
אז זהו, קחו את הדברים בערבון מאוד מוגבל.
ועוד מילה, הענף של הרואי חשבון, סובל מיחסי ציבור מהגרועים שיש מבין העבודות ברמה הזו.
(מה הוא עושה הרו"ח, בסך הכל מקשקש כמה חתימות על דפים שמי בכלל צריך את זה?? סתם דרישה חוקית הזויה ומעצבנית!)
אז אל תצפו שהעובדים למטה בשרשרת יקבלו שכר של היי טק.
בדיוקאפחד לא יוותר על עבודה טובה בגלל שקרא משהו בפרוג, ואם כן, מצבו גרוע...
אבל אם מישהו יחשוב שוב (כמוני למשל) ויבטל את המחשבות הקודמות: שמה לעשות, יש טעות שמשלמים עליהם ביוקר, ומשכורת נמוכה מהשווי היא נתון עובדתי בתחום וכו וכו - ואולי בזכות זה יתפרנס בצורה מכובדת יותר, זה שווה לדעתי את כל הדיון.
תודה על הרעיון. מחר אגש לבוס שלי, אומר לו את אותו הדבר. מקווה שייתן לי מיידית כמה אלפים, כמה האופציה השנייה זה רק מכתב פיטורין ואגרוף.אגב אני אישית ניגשתי לא מזמן לבוס שלי וסיפרתי שיש לי הצעה רצינית מחברת הייטק בסכום של
כן חשוב לשים לב - לסיכון שלוקחים.תודה על הרעיון. מחר אגש לבוס שלי, אומר לו את אותו הדבר. מקווה שייתן לי מיידית כמה אלפים, כמה האופציה השנייה זה רק מכתב פיטורין ואגרוף.
אני הייתי מציע להגיע בגישה אחרת כמו שהצעתי כאןתודה על הרעיון. מחר אגש לבוס שלי, אומר לו את אותו הדבר. מקווה שייתן לי מיידית כמה אלפים, כמה האופציה השנייה זה רק מכתב פיטורין ואגרוף.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים