דרוש מידע שכר יועצת מס מתחילה

היי
חייבת לומר שמרגיש לי שממש מנצלים את הנשים החרדיות עם משכורות נמוכות, אני עובדת במשרד רואה חשבון מתמחה בייעוץ מס ומקבלת 11000 ל 7 שעות . אם תתחילו לדרוש ולהבין את הממוצע שיש בעולם החילוני אתם תבינו שאתן ממש מקבלות נמוך. הם ממש אוהבים חרדיות כי קל להם לנצל אותנו עם משכורות נמוכות ומנגד יש לנו מוסר עבודה גבוה מאוד...
במקרה נפלת למשרד שמשלם ממש יפה
אני שנים בתחום וראיתי מגוון משרדי ביג פור
בכולם לא היה הבדל בין עובדת חרדית לחילוניה , והשכר לא הגיע למה שרשמת ( אבל באמת היתה קפיצה בשנתיים האחרונות כך שממש הגיוני)
כיום אני עובדת חרדית בחברה חילונית למהדרין ומקבלת את השכר כמעט הכי גבוה... ( אני עושה את המשכורות אז רואה בדיוק ) שכר יפה מאד ב"ה
לא ראיתי מעולם ניצול על קטע הדת שלי
אם את יודעת לדרוש מה שמגיע לך - תקבלי
בלי שום קשר להשתיכות דתית

היי
חייבת לומר שמרגיש לי שממש מנצלים את הנשים החרדיות עם משכורות נמוכות, אני עובדת במשרד רואה חשבון מתמחה בייעוץ מס ומקבלת 11000 ל 7 שעות . אם תתחילו לדרוש ולהבין את הממוצע שיש בעולם החילוני אתם תבינו שאתן ממש מקבלות נמוך. הם ממש אוהבים חרדיות כי קל להם לנצל אותנו עם משכורות נמוכות ומנגד יש לנו מוסר עבודה גבוה מאוד...
השכר מושפע מכל-כך הרבה דברים. שסתם חבל שתבוא מישהי ללא ניסיון שהשנייה סיימה מבחני מועצה ותחשוב שככה מקבלים. כפי שאמרת את עובדת שם 3 שנים!! זה לא שאין לך ניסיון בכלל...
עוד דברים שיכולים להשפיע זה מקום המגורים- במרכז משלמים הרבה יותר מהצפון כי העלויות של המגורים שם גבוהות יותר. עוד דבר שחשוב לשים לב אליו זה באיזה התמחות מדובר. (יש מקומות שמעסיקים מנהלת חשבונות ונותנים לה לעשות דו"ח אחד בשנה "בשביל ההתמחות". ת'כלס זה לא נחשב התמחות!!)
וזה רק חלק מהדברים שצריך לבדוק לפני שמסיקים מסקנות...

וכמה אמורה לקבל יועצת מס עם שנה נסיון? ו2+ בהנהלת חשבונות?
והאם מקובל בכלל לתת שעתי?
לפי התגובות כאן אני מתחילה להבין שלמדתי את המקצוע הלא נכון.......(והוא היה מתיש:oops:)

נערך לאחרונה ב:
לפי התגובות כאן אני מתחילה להבין שלמדתי את המקצוע הלא נכון.......
בחברה או במשרד רוח?
הבדל משמעותי
וכן אם מתחילה עבודה חדשה או באותו משרד שבו צברה את הניסיון שנה ראשונה

לפי התגובות כאן אני מתחילה להבין שלמדתי את המקצוע הלא נכון.......(והוא היה מתיש:oops:)
אני תמיד ממליצה לצבור נסיון טוב בהנה"ח במשרד רו"ח לחרוש על מגוון תיקי חברות ולגעת בהכל
ואז לעבור לחברה בתפקיד של מנה"ח ראשית / יחידה.
מנסיון שלי ועשרות חברות הטווח שכר ל 7 שעות בחברה כיום עומד על 15 עד 20 לכאלה עם נסיון של כ 10 שנים ומעלה
עם 3- 4 שנות נסיון את יכולה להתחיל באזור ה 9 פלוס ולטפס משם

אני תמיד ממליצה לצבור נסיון טוב בהנה"ח במשרד רו"ח לחרוש על מגוון תיקי חברות ולגעת בהכל
ואז לעבור לחברה בתפקיד של מנה"ח ראשית / יחידה.
מנסיון שלי ועשרות חברות הטווח שכר ל 7 שעות בחברה כיום עומד על 15 עד 20 לכאלה עם נסיון של כ 10 שנים ומעלה
עם 3- 4 שנות נסיון את יכולה להתחיל באזור ה 9 פלוס ולטפס משם
דיברתי על ייעוץ מס...
תכלס הייתי מעדיפה לקבל 7000 בייעוץ מס ולא 10000 בהנהלת חשבונות.... (לא סובלת את העבודה של מנהלי חשבונות. מבחינתי זו העבודה השחורה.....)

כמה באמת מרויחה יועצת מס מתחילה לא עניתם ........
וכמה חשבת שכר??? זה הגיוני שחשבת שכר מרויחה יותר מיועץ מס?..!!!

כמה באמת מרויחה יועצת מס מתחילה לא עניתם ........
תלוי איפה
חשבת שכר מתחילה,בחברה, יכולה להרוויח יותר מיועצת מס בסטאז' במשרד רו''ח - ברור.

דיברתי על ייעוץ מס...
תכלס הייתי מעדיפה לקבל 7000 בייעוץ מס ולא 10000 בהנהלת חשבונות.... (לא סובלת את העבודה של מנהלי חשבונות. מבחינתי זו העבודה השחורה.....)
ואני גם יועצת מס , ומעדיפה את הנה''ח :) כל אחד ולמה הוא מתחבר .
בפועל כמעט ולא מתעסקת בדוחות שנתיים.

דיברתי על ייעוץ מס...
ביעוץ מס אין לך לאן להתקדם כשכירה רק כעצמאית
השכר בתחום כשכירה נמוך יותר ממנה"ח וחשבות שכר, כמובן יש המון יועצות מס שעובדות בתפקידי הנה"ח ושכר או גם וגם ואז השכר בהתאם.
אבל למשרה רק של דוחות השכר לא משהו

כמה באמת מרויחה יועצת מס מתחילה לא עניתם .......
תלוי איזה איזור...

השכר בתחום כשכירה נמוך יותר ממנה"ח וחשבות שכר, כמובן יש המון יועצות מס שעובדות בתפקידי הנה"ח ושכר או גם וגם ואז השכר בהתאם.
זה תלוי מאוד אם מדובר בחברה אן משרד רו"ח אי אפשר להשוות מנהלת חשבונות בחברה ליועצת מס במשרד רו"ח זה לא בר השוואה בכלל... צריך להשוות בין יועצת מס במשרד רו"ח למנהלת חשבונות במשרד רו"ח שאז יועצת מס מקבלת יותר - אבל בשניהם השכר לא משהו שמדברים על משרד רו"ח.

כמה אמורה להרויח מנה"ח וחשבת שכר עם 7 שנות נסיון?

הגיוני מאוד
גם בגלל שחשבת שכר יכולה לעבוד בחברה - שזה כבר מעלה את רמת התנאים והשכר..

מחפשת חצי משרה בהנהלת חשבונות יש לי 15 שנות נסיון
איזור המרכז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת