שכר ממוצע של מפתח FullStack במשרד ממשלתי בירושלים

• הוסף לסימניות
למתכנתים מביננו, אשמח אם תכתבו לי מה השכר הממוצע של מתכנת FullStack במשרד ממשלתי בירושלים. אני מתכוון לעובד במשרד ממשלתי דרך חברת מיקור חוץ / כח אדם.
אני מתעניין על משרה עם הפרטים דלהלן:
* FullStack (דוט נט, אנגולר, אס קיו אל, וכו').
* בירושלים
* משרד ממשלתי
* מתכנת - גבר חרדי
* ניסיון של 6-8 שנים
כמדומני שבחשכ"ל מדובר על רמה ד'
מעניין אותי פרטים על השכר ועל התנאים הנלווים: מס' ימי חופשה, חופשת מחלה מהיום הראשון, קרן השתלמות (מה התקרה ?), נסיעות וכו' - שכר בסיס ותוספות.
תודה רבה לכם

• הוסף לסימניות
דבר ראשון גובה השכר: גובה שכר חשכ"ל
שנית: אפשר להיות עצמאי ולא שכיר בתעריפים הנ"ל כך שהחברה תרוויח אחוז קבוע (יכול להיות אפילו 3% אם תצליח להגיע לחוזה כזה. 7% כבר לא מאוד משתלם..) והעובד מפריש פנסיה/מיסים וכו' בעצמו. אם יש הוצאות כמו רכב בדר"כ משתלם יותר להיות עצמאי אם כי צריך להחזיק ראש ולעבוד קצת ולעבוד עם רואה חשבון..... (רואה החשבון גם נכנס לסעיף ההוצאות)

נסיעות בדר"כ הן מינימליות 250 או כמה שעולה חופשי.
בדר"כ התנאים הם לפי חוק או ממש מעט יותר - אם משחקים בין כמה חברות לקבל את התנאים הטובים ביותר.
אם מתעקשים על תנאים טובים יותר לרוב זה ילקח מגובה השכר ז"א רוצה יותר ימי חופשה? בבקשה, אבל השכר החודשי יהיה נמוך יותר
מניסיון מה שהכי קריטי - מחלה מהיום הראשון כי אם לא, עבור כל יום מחלה משלמים הרבה מידי בימי חופשה ואין ברירה אלא לקחת חופשת מחלה ארוכה כדי שיהיה משתלם. אבל לא קל להשיג... שהרי בסוף תקופת ההתקשרות כל ימי המחלה הלא מנוצלים הולכים לפח

יש איזו קבוצת בטלגרם בה נידונים כל תנאי השכר לא זוכרת כרגע את שמה המדויק - משהו כמו outsourcing משרדי ממשלה..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שנית: אפשר להיות עצמאי ולא שכיר בתעריפים הנ"ל כך שהחברה תרוויח אחוז קבוע (יכול להיות אפילו 3% אם תצליח להגיע לחוזה כזה. 7% כבר לא מאוד משתלם..) והעובד מפריש פנסיה/מיסים וכו' בעצמו. אם יש הוצאות כמו רכב בדר"כ משתלם יותר להיות עצמאי אם כי צריך להחזיק ראש ולעבוד קצת ולעבוד עם רואה חשבון..... (רואה החשבון גם נכנס לסעיף ההוצאות)
מה הכוונה עצמאי, ואיך עושים את זה ?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה עצמאי, ואיך עושים את זה ?
כשמציעים לך עבודה תבקש להיות עצמאי
זה לא עצמאי אמיתי אלא דרך חברה אבל מבחינת החוק זה נקרא עצמאי כי אתה מקבל X שכר ומנהל אותו כעצמאי כולל את רשויות המס/ביטוח לאומי/בריאות וכו'

לעבוד כשכיר = החברה לוקחת מקסימום 12.5% וכל השאר מגיע אליך לאחר קיזוזים להפרשות וכו'
הבעיה שאין שקיפות איך הם מנהלים את הכסף הזה, מה הם מכניסים להוצאות ... והכל על חשבון העובד.
בעיקרון אם יש להם רווחים יותר מ 12.5% הם צריכים להחזיר לעובד כהפרשי תקורה אבל לא תמיד הם עושים את זה וזה כל כך מעצבן שלפעמים עדיף לעבוד עוד קצת ולדעת מה קורה בדיוק ולאן הלך הכסף וגם להחליט כמה להפריש פנסיה וגמל .

• הוסף לסימניות
דבר ראשון גובה השכר: גובה שכר חשכ"ל
זה בדיוק השאלה שלי,
א. האם מקבלים בפועל בהתאם לטבלה הזו ?
ב. האם השכר עולה בהתאם לטבלה, אם עובדים באותה חברה מס' שנים ?
ככל הידוע לי בחברות כח אדם שמפעילים צוותים במשרדי הממשלה, כמעט ולא קיים מושג כזה של העלאת שכר. אפשר לעבוד שנים עם השכר שנקבע בכניסה לעבודה. מכירים את זה ?
האם שווה להשקיע בלבקש העלאה ? או שעדיף לעבור מקום ?

• הוסף לסימניות
זה בדיוק השאלה שלי,
א. האם מקבלים בפועל בהתאם לטבלה הזו ?
ב. האם השכר עולה בהתאם לטבלה, אם עובדים באותה חברה מס' שנים ?
ככל הידוע לי בחברות כח אדם שמפעילים צוותים במשרדי הממשלה, כמעט ולא קיים מושג כזה של העלאת שכר. אפשר לעבוד שנים עם השכר שנקבע בכניסה לעבודה. מכירים את זה ?
האם שווה להשקיע בלבקש העלאה ? או שעדיף לעבור מקום ?
א. כן (יש משרדים שטיפה פחות)
ב. ממש לא! יש העלאות שכר מידי פעם אבל אם התעריפים מתעדכנים בחשכ"ל, קורה הרבה שעובד חדש עם פחות נסיון מקבל הרבה יותר מעובד ותיק!!! ולכן יש תזוזה של עובדים בין המשרדים הממשלתיים - עוברים עבודה כדי לקבל שכר הולם את הנסיון.
העלאת השכר שאני מכירה כאמור היא לא ענקית ולפי חוזה חשכל קבוע באיזו תדירות מותר להעלות ובכמה אחוזים. לפני המועד ודאי שלא יעלו, מהזמן שמותר להעלות, כנראה תלוי בכל משרד ומשרד כמה הם רוצים להעלות לעובדים....
מה כדאי יותר לעבור או להשאר עם העלאה קטנה? זה כבר שיקול אישי... כנראה שבמעבר יקבלו שכר גבוה יותר

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה להגיש עובדים למכרזים האלו. יש לי דרך? איפה הם מתפרסמים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה