מידע שימושי שלא יישאר אף אחד [שמעוניין...] בלי כולל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בס"ד

קיימת כמות מוגבלת של כרטיסים לפארק המים חפץ חיים, לבוקר של יום שלישי - י"א באב תשפ"ה

איך הגעתי לזה?!...

האמת היא שלא חיפשתי לארגן דברים, ולעשות לעצמי כאב ראש...
אבל מכיוון שאני יודעת שחפץ חיים פתוח לקהל הרחב רק :
בשלושה ימי שישי - בבוקר/צהריים, או - בערב.
זה האופציות.

בבקרים של שאר ימות השבוע - זה מושכר לארגונים / עיריות / וועדי עובדים וכד'
ומי שאין לו כרטיסים דרך הארגונים הנ"ל - אין לו אפשרות להגיע בבוקר של יום רגיל (לא שישי)

ימי שישי - מניסיון העבר עמוסים מאוד מאוד...
ובערב - קר מאוד בסוף, כשמחשיך.. (ונראה לי שזה גם בלי המתחם היבש, ופחות שעות בבריכה)

לכן ניסיתי לחפש (לעצמי ולעוד כמה חברות שממש רצו)
כרטיסים לבוקר רגוע, באמצע השבוע
לא ביום שישי כשממש עמוס (ולא בערב, בקור..)

אחרי חיפושים - הגעתי לארגון שמשכיר את חפץ חיים ב- י"א באב,
ונשאר להם כמות מוגבלת של כרטיסים
הם מסכימים למכור ב- 68 ש"ח לכרטיס (במקום 100 ש"ח, אם נהיה כמות גדולה)

אז החלטתי לארגן קבוצה (לרציניים בלבד) שרוצים להגיע לחפץ חיים ברוגע, בלי הלחץ של יום שישי
ובבוקר, לא בערב כשכולם רועדים מקור....

מי שמעוניין - שישלח מייל ל: mish.rc22 שטרודל ג'ימייל.....
עם הפרטים:
שם פרטי + משפחה, מס' טלפון, כמות כרטיסים רצויה + אסמכתא לתשלום

אפשר לשלם בהעברה לבנק / במזומן - בבית שמש, שכונת חפציבה.
פרטים נוספים במייל הנ"ל
שולחים מייל, ומקבלים בחזרה מייל אוטומטי עם פרטי החשבון להעברה + כתובת מדוייקת בבית שמש לתשלום במזומן.

אני שומרת כרטיסים רק למי ששילם בהעברה / במזומן.

לבירורים - במקרים דחופים בלבד, אפשר להתקשר ל: 058-3238299
באין מענה - אפשר להשאיר הודעה

אם אתם משאירים הודעה בטלפון הנ"ל - כדאי להשאיר גם את הפרטים שכתבתי לעיל:
שם פרטי + משפחה, מס' טלפון, כמות כרטיסים רצויה
(ואם אתם רוצים שישמרו לכם מקום ברשימה - תסדרו את עניין התשלום)

כשיגמרו הכרטיסים - נודיע בפתיח של התא הקולי ובהודעה חוזרת למייל שההרשמה נסגרה.
לכן כדאי לפני שמשלמים לשלוח מייל, ולבדוק מה כתוב בהודעה החוזרת
או להתקשר לטלפון: 058-3238299 ולשמוע את ההודעה בפתיח של התא הקולי

ביום שלישי י"א באב יעמוד נציג מטעם הארגון בכניסה לחפץ חיים עם רשימה של כל מי שנרשם
(הזיהוי יהיה לפי שם + מס' טלפון)
ויכניס לפארק את כמות האנשים שכתוב לו ברשימה על אותו שם וטלפון.

חופשה נעימה לכולם!
תקופה ארוכה מאוד שאני מחפש כולל כלבבי ולא מוצא, אני מחובר חזק ללימוד בעיון ישיבתי ומעלה דהיינו סוגיות בעיון עמוק ובהקף רחב ומאידך גיסא בעלים ומנהל בפועל של עסק (כמו שכאן מכירים אותי)
אינני מוצא כולל משום ש: בכוללים הרגילים אם אתה לא קבוע נמצא בסביבות 9:30 אתה לא רלוונטי ובפרט בכוללים שהם שני סדרים ולהיות רק חצי מסדר א' לא מוציא אותך רציני וממילא אין כ"כ עם מי לדבר בלימוד וקשה למצוא חברותת (ובא נאמר גם קצת נחיתיות מול האריות האלו שיושבים לומדים לפני שבאת ואחרי שיצאת)
מאידך גיסא הכוללים של אנשים עובדים שהייתי עד היום (ובדקתי הרבה ) היו בהרבה סגנונות ולכל אחד היה את התוספות שגרמו לי פחות להתחבר לשמה אם זה כולל שבבהמ"ד יושבים חברה עם טלפונים ומעיינים בדברים שמעניינים אותם או כולל אחר שזה בעצם מקום לשת"פ עיסקי או מקום לקביעות תורה של דף היומי וכד'

למעשה לא מצאתי מקום רציני שהוא מתאים "לאברכים שמשלבים גם עבודה" דהיינו שטעייגן רציני ברמה גבוהה ובעיון רציני ומצד שני יש בו מקום אמיתי גם לאחד שמסיבותיו שלו יכול להתחיל את הסיידר רק ב11 ולסיים ב2 או שמפאת עיסוקיו הוא יכול להיות רק שעתיים בתחילת הסיידר או בחלק השני של הסיידר

היום דיברתי עם חבר ממקום אחר בארץ שסיפר לי על הכולל שלו שהוא פתח והוא בדיוק בדיוק עומד על כל מה שחיפשתי והבנתי שיש סיכוי להרים דבר כזה מקום תורה "לאברכים עובדים" כולל רגיל שיש בו אברכים שהזמן שלהם שונה מהזמנים הקונבנציונליים אך הם מנצלי זמן, שיש בו אברכים שעובדים אך יראי שמים, ובעיקר בזמן שהם נמצאים הם שקועים בלימוד ובעיון (ולא עושים שימוש בטלפון למעט שיחה וגם זה רק למה שנצרך באמת)

האם גם אתם מרגישים שמקום כזה יכול לתת לכם מקום לפרוח בו בלימוד או שאולי אתם מכירים מישו שזה יכול להתאים לו או שיש לכם רעיונות אייך לגרום למקום כזה להצליח אני ממש ממש ישמח שתחכימו אותי
הכולל יפתח בעז"ה באזור קריית משה ברגע שיהיה 10 אברכים כרגע נכון לכתיבת השורות יש 5
לגבי המילגה מדובר על דתות (לזכאים) + מלגה של כמה מאות שקלים, הזמנים הם בין 10 עד 1 עם התחייבות ללפחות שעתיים ביום

נ.ב. אומנם ניסוח הדברים לאברכים עובדים אך המקום ירצה לזכות בכל אחד שרואה את המקום מתאים לו להתעלות בלימוד

לעוד פרטים ניתן לפנות אלי במייל המופיע בחתימה או במספר הטלפון 0559745344
בהערכה זהירה, אלפי ילדים הפסידו לימודים לשווא בימים האחרונים, בגלל סיבה טכנית ופשוטה, שהיא: הסתמכות מוגזמת על צינתוקים!

אין אפס. הדרך הקלה והמהירה לעדכן הרבה אנשים במשהו, אם הם מחזיקים בטלפון כשר - זה לשלוח להם צינתוק/הודעה קולית אוטומטית.

אבל!
צינתוק יכול להתספס מהרבה מאוד סיבות. יכול להיות שלנמען אין קליטה ברגע הרלוונטי. יכול להיות שהוא באמצע שיחה ולא שם לב לממתינה. יכול להיות שמרוב צנתוקי הטרדה הוא לא חוזר כלל לשום צינתוק. יכול להיות שאין לכם את מספר הטלפון המעודכן.

מידיעה ברורה, בימים האחרונים המוני תלמידים הפסידו הודעות חשובות מאוד כמו: חידוש הלימודים, מקום הלימודים, או פתיחת לימודים במרחב הקולי. ההפסד היה גדול מאוד וחבל.

תשאלו אז מה נעשה, נרים פיזית אלפי שיחות טלפון מאוישות? לא!

הפתרון הוא פשוט!
לבקש בהודעה לאשר את קבלת העדכון, ע"י הקשה של מקבל השיחה. (נא אשרו קבלת ההודעה ע"י הקשה על מקש 1).
בכל (לפחות ברוב) המערכות הטלפוניות יש כזו אופציה.
ואז מקבלים מיידית דו"ח של אותם מספרים בודדים שלא אישרו, ואליהם דואגים להתקשר אישית.

כמובן המדובר רק על הודעות בלתי צפויות. למשל, כאשר מישהו קיבל כבר עדכון שיהיו לימודים במרחב הקולי, אז לא צריכים לעשות כך כל בוקר, כי הוא כבר יודע לחכות לצינתוק, ואם לא להתקשר מעצמו.

זה כמובן רלוונטי לכל הודעה חשובה שאתם רוצים לעדכן. נתתי רק דוגמה אקטואלית, וחשובה מאין כמותה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה