שלא תשאלו: גוגל טוק קרס.

• הוסף לסימניות
תפסיקו לצווח על התקציבאים למה הם לא עונים לכם בצ'אט,

הגוגל טוק, פשוט, קרס, בכל העולם. (לאף זה לא קשור לנתיב. לא קשור לרימון. לא לנטצח. אין מה לצעוק על בזק בינלאומי, וגם לא צריך להתקשר לחבר הזה הפראייר שתמיד אנחנו שואלים אותו: תסדר לנו 2 דקות את הרשת האלחוטית)

נא להתפלל לשלום הגוגל שלנו.

• הוסף לסימניות
עכשיו נפל האסימון,
כבר חשבתי שגוגל דפק רק אותי....

• הוסף לסימניות
מה יהיה זה הולך להסתדר בקרוב????

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל מה זה גוגל טוק?

• הוסף לסימניות
זה הסתדר ? או שרק אצלי ?

• הוסף לסימניות
גם אצלי עוד לא

• הוסף לסימניות
הסתדר.

• הוסף לסימניות
עשיתם משהו בשביל שזה יסתדר לכם????

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה אחת השירותים שגוגל הכריזו שהם מתכוונים להפסיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;826576:
למה? זה כ"כ שימושי.....
עוזר לגוון ת'עומס בעבודה....

• הוסף לסימניות
הייתי בטוח שרק אצלי זה הפסיק לעבוד, וחשבתי שזה קשור לחסימה שלי.
זה עדיין לא הסתדר אצלי מדוע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;826576:

קשה לי להאמין בזה. זה מאד מאד שימושי היום. למה שיפסיקו עם זה?? הם רק יפסידו מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;826576:

לא הגיוני!

נכתב ע"י sarit_f;826594:
קשה לי להאמין בזה. זה מאד מאד שימושי היום. למה שיפסיקו עם זה?? הם רק יפסידו מזה.

זה באמת מאד שימושי. אבל למה שהם יפסידו?

• הוסף לסימניות
עדיין הפכפך, רגע עובד רגע לא
קריטי, ולא יציב :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;826594:

צודקת. בדקתי שוב והשירות שיפסק הוא גוגל טוק צ'טבק.

• הוסף לסימניות
מה זה השירות הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה