שלבים באיור

• הוסף לסימניות
אולי אני דעת יחיד,
אבל בעיני חלק מהמתיקות והחן של הציורים שלך זה דווקא הקו החלק והנוקשה עם הצביעה האטומה... מתאים מאוד לילדים. אני לא חושבת שלצופה זה מציק או נראה מאולץ.

• הוסף לסימניות
חושבת כמו chavi9!
יש חן מיוחד בציורים שלך, וסגנון יחידאי, ובסגנון הזה הם הכי מעולים!

• הוסף לסימניות
הציור מתוק מאוד.
הייתי משנה כמה דברים (שסימנתי בכחול).
בהצלחה רבה!

קבצים מצורפים

• 1שלבד.jpg
    KB 124.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;805053:
לא יעזור כלום

עוד עשרים שנה יוכלו לראות עבודות שלך ומיד לזהות שזה הציורים שלך

המון הצלחה ויפה מאוד
למה עוד עשרים שנה?
זה קורה כבר עכשיו!

• הוסף לסימניות
הציור הרביעי 'נידון' לכשלון מסיבה שכתבת בעצמך - שלא השתמשת בזום, למה?
הרי בציור ידני אנחנו ג"כ מתקרבות ומאמצות את העין כשרוצים לדייק או לאייר משהו קטן,
זו המעלה הגדולה במחשב! שאפשר להתקרב ולהתקרב לכל פרט, אני חושבת שזו סיבת האילוץ.
כף היד פה נראית יותר טבעית, כאילו הוא מחכה שתטפטף עליו טיפת גשם, ולא כמתפלל...

דבורה קוטוב - כרגיל את צודקת,
אבל הפנים שאסתי ציירה יותר מתוקות, גם אם פחות נכונות - וזה דווקא מוצלח כאן לדעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה