שלבי עבודה.

• הוסף לסימניות
בתקיית רישומים לא בהזמנה, מצאתי הבוקר שלבי עבודה של רישום אחד קטן במולסקין.
נדמה לי שזה יכול להיות מעניין לציבור המאיירים כאן:)
צביעה- עפרונות צבעוניים LYRA
גודל כ15 על 12 ס"מ.
(חברים ותלמידות שלי יודעות שאני אוהבת לצייר ולהמציא צפרים שונים ומשונים)
יום נפלא לכולם!

קבצים מצורפים

• bird11-1w.jpg
    bird11-1w.jpg
    KB 74.3 · צפיות: 557
  • bird11-2w.jpg
    bird11-2w.jpg
    KB 82 · צפיות: 587
  • bird11-3w.jpg
    bird11-3w.jpg
    KB 87.7 · צפיות: 555
  • bird11-4w.jpg
    bird11-4w.jpg
    KB 111.1 · צפיות: 548
  • bird11-5w.jpg
    bird11-5w.jpg
    KB 85.6 · צפיות: 525
  • הוסף לסימניות
מדהים! צביעה משגעת! הלואי עליי..

• הוסף לסימניות
באמת עשית לי יום נפלא!
מושלם

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• bird11-5.jpg
    bird11-5.jpg
    KB 126.4 · צפיות: 278
  • הוסף לסימניות
נו טוב, רק שימו לב שזה גדול פי שניים מהמקור
אה אממ התכוונתי שהתמונה תוצג מיד ושלא יצטרכו ללחוץ עליה בשביל לראות,
הורס את ההנאה כשזה פחות נגיש..(לי בכל אופן..)
ואגב יש לך ציורי שמן שהעלית פעם ואני לא יודעת איפה למצוא אותם הם לא בתיקיית עבודות שלך..(שאגב נכנסתי בשביל לחפש אותם שם וקיבלתי חלישות הדעת..איזה איורים משגעים דבורה.!.משהו!..)
הייתה תמונה אחת. מיוחדת כזו שעשית להנאתך..בטח גם שם היה ציפור..ונראה לי מישהו עם כתר?
היו שם נראה לי כמה דמויות..

• הוסף לסימניות
דבורה!!!
את אלופה בקנה מידה.
אהבתי מאוד מאוד!
איזה צביעה משגעת!

תמשיכי לשתף
ים הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה