- הוסף לסימניות
שלום חברים יקרים!
אם שמתם לב שנעלמתי מהפורום כמעט לחלוטין בתקופה האחרונה - היה זה מפני ששקעתי עד צוואר בכתיבת ובעריכת הספר, הנמצא בשלבי סיום, אך אל תחשבו שלא עקבתי אחריכם מלמעלה, ושמתי לב גם כשהקפצתם אשכול שלי מלפני כמה שנים.
בכל אופן, לענייננו:
בתחילה, תכננתי לשתף את מעצבי פרוג בהרבה תכנים בספר והערכתי שיכיל עד 300 עמודים - אך ככל שהתקדמה הכתיבה, התווספו פרקים ונושאים שעקפו בסיבוב את ההערכה הראשונית, התפרשו על עוד עשרות עמודים נוספים וגנזו כמה תוכניות לשיתוף מעצבי הפורום.
אולם - נותר עוד פרק שברצוני להוסיף לספר, בסוף החלק העוסק בהתנהלות המעצב מול הלקוח.
פרק זה יוכל לתת נקודת מבט לקוראים, המבוססת על נסיונם העשיר והמגוון של מעצבי הפורום.
מעולה! מה צריך לעשות כדי להשתתף?
אם ברצונכם להשתתף בפרק, נא עקבו אחר ההנחיות הבאות:
1. כתבו בקצרה מקרה / סיטואציה שחוויתם עם לקוח, ומהם המסקנה / הלקח / מוסר ההשכל שלמדתם להבא.
2. רשמו את שמכם המלא בתחתית התגובה. ניתן לרשום בנוסף (אך לא במקום) את שם העסק שלכם, במידה ויש.
אם ישנה בעיה עם כתיבת שמכם המלא, נא רשמו אותו בצורה כזו: ח. בניסטי או חיים ב.
הערות:
זה הכל!
אם ישנן שאלות - אני כאן.
בהצלחה לנו!
אם שמתם לב שנעלמתי מהפורום כמעט לחלוטין בתקופה האחרונה - היה זה מפני ששקעתי עד צוואר בכתיבת ובעריכת הספר, הנמצא בשלבי סיום, אך אל תחשבו שלא עקבתי אחריכם מלמעלה, ושמתי לב גם כשהקפצתם אשכול שלי מלפני כמה שנים.
בכל אופן, לענייננו:
בתחילה, תכננתי לשתף את מעצבי פרוג בהרבה תכנים בספר והערכתי שיכיל עד 300 עמודים - אך ככל שהתקדמה הכתיבה, התווספו פרקים ונושאים שעקפו בסיבוב את ההערכה הראשונית, התפרשו על עוד עשרות עמודים נוספים וגנזו כמה תוכניות לשיתוף מעצבי הפורום.
אולם - נותר עוד פרק שברצוני להוסיף לספר, בסוף החלק העוסק בהתנהלות המעצב מול הלקוח.
פרק זה יוכל לתת נקודת מבט לקוראים, המבוססת על נסיונם העשיר והמגוון של מעצבי הפורום.
מעולה! מה צריך לעשות כדי להשתתף?
אם ברצונכם להשתתף בפרק, נא עקבו אחר ההנחיות הבאות:
1. כתבו בקצרה מקרה / סיטואציה שחוויתם עם לקוח, ומהם המסקנה / הלקח / מוסר ההשכל שלמדתם להבא.
2. רשמו את שמכם המלא בתחתית התגובה. ניתן לרשום בנוסף (אך לא במקום) את שם העסק שלכם, במידה ויש.
אם ישנה בעיה עם כתיבת שמכם המלא, נא רשמו אותו בצורה כזו: ח. בניסטי או חיים ב.
הערות:
- ברגע שהגבתם באשכול זה תגובה העומדת בשתי ההנחיות שלעיל, הבעתם בכך את הסכמתכם שהתגובה תפורסם בספר יחד עם השם שרשמתם.
- תגובות שלא עומדות בדיוק בשתי ההנחיות שלעיל, לא תפורסמנה בספר.
- כמות התגובות הנה מוגבלת, ולכן לא כל התגובות המתאימות תבחרנה.
- התגובות יעברו עריכה לשונית, אך לא שינוי כלשהו בפרטים.
זה הכל!
אם ישנן שאלות - אני כאן.
בהצלחה לנו!
הנושאים החמים