כללי שלב ב' בשיתוף מעצבי פרוג בספר 'איך לעצב לוגו מנצח' - סיפורי לקוחות

• הוסף לסימניות
במהלך כמה פרוייקטים גדולים
הגיע אלי לקוח חדש לעבודה יחסית קטנה
הסברתי לו שאין לי זמן והפנתי אותו לקולגה
הוא התעקש, אני הסכמתי, בתנאי שהדד ליין יהיה רחוק.

הוא ניסה להיות מנומס אבל לי לא היו תשובות או זמן לענות לו את אותן תשובות
כך שהוצפתי בטלפונים מצידו, תוך כדי עבודה על שאר הפרוייקטים.

בסופו של דבר, ישבתי על העבודה שלו אל תוך הלילה מוצפת קפה ושוקולד.
סיימתי בתוך לילה אחד כי נמאסה עלי העובדה ש"יש עוד משהו להתחיל"
הוא התלהב, החמיא, שילם ורצה עוד עבודה.

זה היה השלב שבו עצרתי אותו.
ראיתי שלא משתלם לי לקחת עבודות קטנות, אפילו כשהן משתלמות כספית
אם זה גורם לי לכאבי ראש, לחץ ועצבים.
(שנאתי את הלקוח הזה למרות שבתכלס הוא היה ממש מנומס ומתחשב)

כיום אני מעמידה סולם עדיפויות,
ולא לוקחת על עצמי עבודה שתגרום לי לשנוא אותה
מבחינת זמן, כסף, או הרגשה.

אפרת

• הוסף לסימניות
שבוע טוב לכולם, ותודה רבה אפרת (EPaP)!
דוגמה מעולה למקרים בהם המעצב נדרש לומר 'לא', גם כשמשתלם כלכלית וגם כשהלקוח חביב והוגן.

חבריי למקצוע,
כרגע באמתחתי כמות מספקת של סיפורים מצוינים עבור הפרק החשוב - אך בכל זאת ניתן לשלוח עד לסוף יום ג' הקרוב (כ' בכסלו, 20.12).

תודה רבה למשתמשים היקרים התורמים מנסיונם המחכים באשכול זה, בהודעות פרטיות ובמייל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה