שלג בהרי הגליל והגולן

• הוסף לסימניות
לא אצלנו, לפחות מהחלונות בבית...:)

קבצים מצורפים

• DSC_0406_1.png
    KB 694.3 · צפיות: 17
  • DSC_0407.png
    KB 643 · צפיות: 10
  • DSC_0408_1.png
    KB 644.2 · צפיות: 14
  • DSC_0409_1.png
    KB 651.7 · צפיות: 14
  • DSC_0410.png
    KB 658 · צפיות: 12
  • DSC_0411_1.png
    KB 583.1 · צפיות: 0
  • DSC_0414.png
    KB 726.9 · צפיות: 13
  • DSC_0415_1.png
    KB 868.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
איזה שלג עסיסי!
כדאי לכלול בתמונות נוף אלמנט קרוב (נגיד ענף של עץ שקרוב לחלונך),
כך התמונה תקבל מימד של עומק, ומדד למרחק, ותהיה מעניינת יותר.

• הוסף לסימניות
השישית יפיפיה!

• הוסף לסימניות
נקרא לזה אולי מחטף של תמונות כי מייד הכל מתכסה כל הזמן בערפל כבד...
לגבי הענפים....
תעשו לי טובה, מספיק הם דוקרים לי בעיניים כל השנים, לפחות בתמונות אני מתעלמת מהם...

• הוסף לסימניות
וואו מדהים...
אין על הצפון!!!!
איפה זה צולם??:):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי052;1488368:
וואו מדהים...
אין על הצפון!!!!
איפה זה צולם??:):)

כמו שציינתי-מחלונות ביתי הקט...
כמובן עם עם ה-85 מ"מ, לא היתה יוצאת כזו תוצאה עם ה-18-55 הישנה שלי...

• הוסף לסימניות
ואיה הם חלונותיו הקטים של ביתך? :)

(כי הרי מירון למשל, זה לא.)

• הוסף לסימניות
חצור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה