הוא שכתבתי.לפי התחזית, גם אם ירד שלג הוא לא צפוי להישאר עד שושן פורים.
מה אומר בר המצווה בעצמו?אנשים. אנא עוצו לי עצה ! לדחות בר מצוה משלישי בערב בירושלים ???אנשים מתקשרים להודיע לי שלא יבואו
שנעביר את זה כי אף אחד לא יבוא בכזה קור. האמת הקור נוראימה אומר בר המצווה בעצמו?
וואוו איזה סיפור.אנשים. אנא עוצו לי עצה ! לדחות בר מצוה משלישי בערב בירושלים ???אנשים מתקשרים להודיע לי שלא יבואו
אנשים חושבים איך לצאת למכולת בקור הזה.נראה לי הכי הגיוני (עם כל הקושי) להעביר לאזור המרכז אם זה אפשרי.
בפרט אם רוב האורחים מחוץ לירושלים וגרים במרכז
אמנם קר אבל למשל היום עד 4 בצהוריים לא היה כ"כ קראנשים חושבים איך לצאת למכולת בקור הזה.
אז נראה לך הגיוני שיהיה להם קל יותר לצאת מהעיר?
תכל''ס מרגיז, אבל צריך לזכור שאבא בשמים יודע יותר טוב מאתנו מה טוב באמת.
העיקר שיהיה הרבה נחת ובמזל טוב!
אני גם הייתי מאותם אנשים בגאולה.אנחנו גרים באותה ירושלים??
קר, אבל יש שיגרה מלאה ברחובות. בואו לסיבוב בגאולה...
ברצינות? לא מאמיןשלג צפוי גם בחרמון.
זה מתוך קול רגעברצינות? לא מאמין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים