פנאי שלג בפתח תקווה- עדכונים

• הוסף לסימניות
כאן נעדכן כשיורד שלג בפ''ת,
לא שלג אמיתי...
אבל כל המטיילים, והנופשים בחורף מחכים למכירות של 'שלג' -למטייל - ציוד חורף
לפני שנוסעים לסקי כדאי לעבור שם כי אפשר לקנות ציוד לסקי וביגוד טרמי ב50-70% הנחה!

כמובן שאין לי אינטרס עסקי, אלא רק לתועלת הציבור אני מעדכן,

אז היום חמישי ומחר שישי פתוח,

כשיהיה עוד פעם מכירה אעדכן כאן באשכול.

• הוסף לסימניות
כאן נעדכן כשיורד שלג בפ''ת,
לא שלג אמיתי...
אבל כל המטיילים, והנופשים בחורף מחכים למכירות של 'שלג' -למטייל - ציוד חורף
לפני שנוסעים לסקי כדאי לעבור שם כי אפשר לקנות ציוד לסקי וביגוד טרמי ב50-70% הנחה!

כמובן שאין לי אינטרס עסקי, אלא רק לתועלת הציבור אני מעדכן,

אז היום חמישי ומחר שישי פתוח,

כשיהיה עוד פעם מכירה אעדכן כאן באשכול.

חחחחה שלג בפתח תקווה, כבר חשבתי ברצינות, כי אמרו לפני חודש שירד שלג במקומות ש50 שנה לא יירדו שלגים, ובסוף גם בירושלים לא יירד...

אנחנו נוסעים לזקופנה ועושים שם סקי, כך שזה נצרך,
אבל לא כתבת כתובת...

• הוסף לסימניות
חחחחה שלג בפתח תקווה, כבר חשבתי ברצינות, כי אמרו לפני חודש שירד שלג במקומות ש50 שנה לא יירדו שלגים, ובסוף גם בירושלים לא יירד...

אנחנו נוסעים לזקופנה ועושים שם סקי, כך שזה נצרך,
אבל לא כתבת כתובת...

אכן שכחתי לשים כתובת:
  • כתובת:מרטין גהל 1 פתח תקווה, בניין תדיראן טלקום קומה 2
  • מחר פתוח עד 2 בצהרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה