• הוסף לסימניות
אז הגענו לשאלת המיליון דולר
מה זו אומנות?

אם אחד בעולם יעשה משהו ויחליט שזה אומנות זה יקרה אומנות?
ואם אלפי בנ"א יגדו שזה אומנות, ואם עשרות אלפי, וכן הלאה...

האם אומנות זה דבר שנגזר לפי רוב? או לפי בעלי מקצוע? או לפי אמנים?
האם אמנות זה תוצאה או יצירה?
האם אומנות זה הנאה או סבל?
האם אומנות זה רגש רוחני או עבודה מעשית?

אני חושב שכולם יסכימו איתי על אומנות השתיקה...

:)

• הוסף לסימניות
נראה לי עדיף למחוק את שלושת ההודעות האחרונות ולפתוח דיון חדש, מהי אומנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;938072:
אז הגענו לשאלת המיליון דולר
מה זו אומנות?

אם אחד בעולם יעשה משהו ויחליט שזה אומנות זה יקרה אומנות?
ואם אלפי בנ"א יגדו שזה אומנות, ואם עשרות אלפי, וכן הלאה...

האם אומנות זה דבר שנגזר לפי רוב? או לפי בעלי מקצוע? או לפי אמנים?
האם אמנות זה תוצאה או יצירה?
האם אומנות זה הנאה או סבל?
האם אומנות זה רגש רוחני או עבודה מעשית?

אני חושב שכולם יסכימו איתי על אומנות השתיקה...

:)
תמונה טובה זו תמונה מעניינת שממקדת את הצלם להסתכל דווקא על התמונה הזאת ולא רק לרפרף ולעבור לתמונה הבאה.
אפשר להתווכח על העיבוד הדרסטי מדי. אבל יש כאן הרבה מחמאות על הראיה צילומית של הצלם ועל הגשת תמונה ששונה משאר צילומי השלג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;938343:
להסביר למה מחקתי ת'הודעות?
אני נהנית מהרבה דברים בפורום הזה, אז למרות שממש ממש קשה לי עם זה - אני אנסה כן לתת לו עוד צ'אנס. אבל רק רציתי לספר: קשה לי עם זה, מאוד.
אני אעשה כמיטב יכולתי לא להגיב בכלל בנושאים שעלולים לגרום לי להיכנס לדיון עם גולשים בפורום, ונראה איך זה יעבוד בשבילי.
כי אני לא אוכל לסבול עוד הרבה מחיקות בסגנון הזה. זה ממש ממש קשה לי, כבר אמרתי?

• הוסף לסימניות
אני כותבת שוב כי זה חשוב.
חברה ,נשארו לכם מס' מועט של מקצועניים בפורום פליז ,אל תבריחו גם אותם!!!
ולמה למען ה' כל דיון טיפה מענין צריך להמחק????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;938353:
אני נהנית מהרבה דברים בפורום הזה, אז למרות שממש ממש קשה לי עם זה - אני אנסה כן לתת לו עוד צ'אנס. אבל רק רציתי לספר: קשה לי עם זה, מאוד.
אני אעשה כמיטב יכולתי לא להגיב בכלל בנושאים שעלולים לגרום לי להיכנס לדיון עם גולשים בפורום, ונראה איך זה יעבוד בשבילי.
כי אני לא אוכל לסבול עוד הרבה מחיקות בסגנון הזה. זה ממש ממש קשה לי, כבר אמרתי?
הפעם גם לי המחיקה היתה קשה
היה פה המון חומר ... חלקו הגדול הועבר בכבוד
זה לא המשיך להיגרר למריבה חלילה
אנשים השקיעו פה המון מחשבה עצבים ואומנות בכתיבה חבל שזה עף ונעלם ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;938357:
הפעם גם לי המחיקה היתה קשה
היה פה המון חומר ... חלקו הגדול הועבר בכבוד
זה לא המשיך להיגרר למריבה חלילה
אנשים השקיעו פה המון מחשבה עצבים ואומנות בכתיבה חבל שזה עף ונעלם ככה

אני מרגישה כמו ילדה קטנה שתלשו לה מהיד את הדובי שלה, והיא נשארה אוחזת רק בזרוע שלו, לא מוכנה לשחרר.
שניה לפני שהוריקן המחיקות הסתובב פה היו לי כמה טאבים פתוחים על השרשור הזה (בנקודות שונות ברחבי השרשור), אז כשגיליתי שהכל פה מתחיל לעוף - עדיין היה טאב אחד שבו אפשר לראות את עץ ההודעות בשלמותו לפני המחיקה. אני משאירה אותו כל הזמן פתוח, נאחזת בזכרון ההודעות שבזבזתי עליהן יום שלם.
למה אני משתמשת בשורש בזבז? לא כי הן תגובות לא טובות בעיני, שלא היו צריכות להיכתב, אלא כי הן פשוט נודפו בכוח הזרוע.
מטריף.

• הוסף לסימניות
גם את ההודעות שלי מחקו, זה כוחו של מנהל פורום צילום.
ברצותו מקצץ וברצותו מתרץ.

• הוסף לסימניות
חבל, נהנתי סופסוף מדיון פורה, היה מעניין, לא נראה לי שצריכים להפגע מכל זעקת שבר של אמן כזה או אחר. גם בבתי ספר לצילום יש דיונים סוערים, ואף אחד לא נפגע, זה לגיטימי, ונכון. ככה משתפרים!!!!!

אז מה, שהצעקות יהיו רק באישי??? אם משהו מעלה תמונה, הוא צריך לקחת בחשבון שיהיו עליה גם מחמאות וגם טענות, עדיין לא נשמעו כאן צעקות על סטודנטים מתחילים, רק איתם נוהגים כמו בחרסינה כדי לא להוריד את המורל... אבל מקצועניים?! אם זה צעקות אכפתיות, זה אמור להיות בסדר לחלוטין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;938367:
חבל, נהנתי סופסוף מדיון פורה, היה מעניין, לא נראה לי שצריכים להפגע מכל זעקת שבר של אמן כזה או אחר. גם בבתי ספר לצילום יש דיונים סוערים, ואף אחד לא נפגע, זה לגיטימי, ונכון. ככה משתפרים!!!!!

אז מה, שהצעקות יהיו רק באישי??? אם משהו מעלה תמונה, הוא צריך לקחת בחשבון שיהיו עליה גם מחמאות וגם טענות, עדיין לא נשמעו כאן צעקות על סטודנטים מתחילים, רק איתם נוהגים כמו בחרסינה כדי לא להוריד את המורל... אבל מקצועניים?! אם זה צעקות אכפתיות, זה אמור להיות בסדר לחלוטין!

ומה שנשאר מהשרשור הזה (לפני שהתחלנו את הדיון על המחיקות) זה רק תמונה אחת עם מלא מלא תודות, שהסטודנט הבא לצילום שייכנס לפורום שלנו ויראה אותה - יבין שלשם הוא אמור לשאוף. ויש כאלה שישמחו על זה, אבל לי זה חבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;938363:
אני מרגישה כמו ילדה קטנה שתלשו לה מהיד את הדובי שלה, והיא נשארה אוחזת רק בזרוע שלו, לא מוכנה לשחרר.
שניה לפני שהוריקן המחיקות הסתובב פה היו לי כמה טאבים פתוחים על השרשור הזה (בנקודות שונות ברחבי השרשור), אז כשגיליתי שהכל פה מתחיל לעוף - עדיין היה טאב אחד שבו אפשר לראות את עץ ההודעות בשלמותו לפני המחיקה. אני משאירה אותו כל הזמן פתוח, נאחזת בזכרון ההודעות שבזבזתי עליהן יום שלם.
למה אני משתמשת בשורש בזבז? לא כי הן תגובות לא טובות בעיני, שלא היו צריכות להיכתב, אלא כי הן פשוט נודפו בכוח הזרוע.
מטריף.
גם לי יש עמוד אחד (מספר 7)
דרוש בתרומה עוד עמודים לאיחזור החומר המושקע שנכחד פה ... סתם שלא ילך לאבדון, מי שיוכל לעזור ולשלוח בPDF תבוא עליו הברכה :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;938370:
גם לי יש עמוד אחד (מספר 7)
דרוש בתרומה עוד עמודים לאיחזור החומר המושקע שנכחד פה ... סתם שלא ילך לאבדון, מי שיוכל לעזור ולשלוח בPDF תבוא עליו הברכה :eek:
אצלי אני יכולה לראות רק את עץ התגובות, לא את ההודעות עצמן (מכיר את זה שאתה מגיב ואז כשההודעה נשלחת אתה מגיע לעמוד שבו רואים רק את התגובה שלך ואת העץ של כל התגובות? אז זה.)

• הוסף לסימניות
לי מאוד כואב למחוק הודעות.
כואב לי יותר לראות שיש הודעות פוגעות... שלא תורמות כלום לדיון פורה.

מאוד רוצה שיהיה נעים כאן בפורום ללא "קטילות" ושיהיו תגובות ענייניות...

• הוסף לסימניות
נחזור לכותרת האשכול:

אז לא נמאס לכם....
תלכו לישון.

או לעבוד.

• הוסף לסימניות
נראה לי בכל אשכול של העלבויות אני כותבת את זה" חברה, די להיפגע!"

ומענין אותי מה עשו כל אותם חברה שמידעים תמנהלים כשטונים טיפ עולים כאן, כשבכיתה/בחידר/ישיבה/בית כנסת/ שטיבעל אנשים התווכחו איתם ועם דעותייהם... מה עושים שאין גננת?

תשובה: מתוכחים, ולא קורה כלום.
[כמובן שצריך לשמור על איזה שהוא טון לא צרחני מאווד... אבל בשומקום לא מתוכחים בלחש.]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;938379:
נחזור לכותרת האשכול:

אז לא נמאס לכם....
תלכו לישון.

או לעבוד.
יש זמן שהוא לא לעבודה, הזמן שבו חוזרים סחוטים מאירוע עם ידיעה שמחר בבוקר צריך למיין ולערוך את כל התמונות ... זה הזמן הזה
נמאס ? לא, לא נמאס. זה ממכר, זה ממכר את כל מי שפה, וההוכחה היא שהוא פה, הוא פה ולא במיטה או בעיסוקים חשובים יותר מאשר האשכול המקסים הזה

לילה טוב :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;938383:

עד שאת מבקשת מהנעלבים לא להיעלב, בקשי מהעולבים, לא לעלוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;938383:

ומענין אותי מה עשו כל אותם חברה שמידעים תמנהלים כשטונים טיפ עולים כאן, כשבכיתה/בחידר/ישיבה/בית כנסת/ שטיבעל אנשים התווכחו איתם ועם דעותייהם... מה עושים שאין גננת?

תשובה: מתוכחים, ולא קורה כלום.
[כמובן שצריך לשמור על איזה שהוא טון לא צרחני מאווד... אבל בשומקום לא מתוכחים בלחש.]

לא צריך להתווכח, אפשר לנהל דיונים ברמה תרבותית ונאותה.
גם חסרונות יש דרך לומר, וגם אני בעד השבת האשכול לקדמותו. וממנו יראו איך לנהוג בכל התחומים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה