שלג מתוק

• הוסף לסימניות
מאה שערים הערב

קבצים מצורפים

• DSC_9026.JPG
    KB 200.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נהדר!
רק השחור הזה בימין מציק.

• הוסף לסימניות
זה בסדר הוא רק שם את הסוכר .חוץ מזה נראה לי שאת צריכה לשנות את הסטראוטיפ על החסידים הם לא מה שאת חושבת .רגע הערבי במאפיה זה בסדר והוא לא?

• הוסף לסימניות
היא לא התכוונה, שיש בעיה עם החסיד, כוונתה היתה, שהיא לא רוצה שהחליפה תהיה על הסופגניה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meiredri;1467083:
זה בסדר הוא רק שם את הסוכר .חוץ מזה נראה לי שאת צריכה לשנות את הסטראוטיפ על החסידים הם לא מה שאת חושבת .רגע הערבי במאפיה זה בסדר והוא לא?
הסטרואוטיפ מגיע מהסיפורים על אופן ההכנה של קוגל ירושלמי בכמויות מסחריות (מכניסים לאמבטיה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1467163:
הסטרואוטיפ מגיע מהסיפורים על אופן ההכנה של קוגל ירושלמי בכמויות מסחריות (מכניסים לאמבטיה...)

חחח זה לא כמו שמספרים....אבל גם לא רחוק מזה;);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meiredri;1467083:

אוי סליחה! לא היתה כוונתי דווקא לחסידים.
אין לי שום בעיה איתם! הלוואי עלי!!!

התכוונתי שחליפה תלויה מעל אוכל זה לא הכי אסטטי.
גם אם זה מעיל של אישה / ערבי / ליטאי או כל אחד אחר.

• הוסף לסימניות
תמונה מאוד חמודה
נראה לי שקצת עריכה תוסיף לה

• הוסף לסימניות
תמונה יפה

ד"א אגב זה קצה השרוול של מי שבוזק את הסוכר.
רק זה אחד שהחליפה שלו מפוספסת ולא חלקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה