שלדג צוחק וקוף שמחפש השראה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מבין שצילמת אותם בחצר:rolleyes:
התמונות מהממות
נ.ב. מה זה הפרופיל החדש
חטפת איזה מחבל במקרה?:eek:

• הוסף לסימניות
לא יאומן מה שכמה מיליים עושים לתמונה.
איך צחקתי מהתמונה השניה.

(התמונות קצת דהויות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1330052:
לא יאומן מה שכמה מיליים עושים לתמונה.
איך צחקתי מהתמונה השניה.

(התמונות קצת דהויות)
אתה צודק, התמונה הראשונה עברה הרבה עריכה, משום מה זה היה נראה לי טוב במסך הקטן, אבל אחר כך הבנתי שזה נורא חשוך.

• הוסף לסימניות
התמונות פרופיל שלך "אוי וי"
אין סיכוי למשהו ידידותי, הא? :D:D:D

תגיד לקוף שיבוא כאן לבקר, אני בטוחה שיקבל הרבה השראה מהנעשה בפרוג

• הוסף לסימניות
הקוף בשילוב הכותרת - חזק!
יש שם סטיה בענפים הם סגולים. וזורחים.

• הוסף לסימניות
הפוקוס בתמונות לא מושלם

ולפרופיל שלך יש אף ממש עקום :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1330136:
הקוף בשילוב הכותרת - חזק!
יש שם סטיה בענפים הם סגולים. וזורחים.
את צודקת

• הוסף לסימניות
תמונת הפרופיל שלך לא נותנת להתייחס לקוף ביחס הראוי לו.
חמאס השתלטו לך על הפרופיל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1331052:
צודק
טעות שלי
אם זה כל מה שיש לך לומר, זה אומר משהו על הצילום..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה