שלוות עולמים

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות אחת אחת!!!

• הוסף לסימניות
שלך???

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את האחרונה. איזה רגליים מתוקות!

• הוסף לסימניות
הראשונה, עם קצת יותר קונטרסט, מעניינת.

• הוסף לסימניות
וואו מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1089487:
תודה רבה
לטעמי בתמונה שאמורה להביע רכות, ניגודיות גבוהה יותר תגרע.
אפשר גם וגם..אבל זה עניין של טעם.
וסתם הערה באופן כללי (ואל תקפצו עלי), לטעמי, צילום ניו בורן לא חייב לשדר רכות, רכות היא רק חלק ממה שיש שם, אם מסתכלים מזווית שונה מעטף יש בתינוק קטן שנולד אפילו משהו מכוער קצת, מגוחך, עוברי וגרוטסקי, ומותר להעביר גם את זה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1089499:
אפשר גם וגם..אבל זה עניין של טעם.
וסתם הערה באופן כללי (ואל תקפצו עלי), לטעמי, צילום ניו בורן לא חייב לשדר רכות, רכות היא רק חלק ממה שיש שם, אם מסתכלים מזווית שונה מעטף יש בתינוק קטן שנולד אפילו משהו מכוער קצת, מגוחך, עוברי וגרוטסקי, ומותר להעביר גם את זה..
אתה מכיר אמא אחת ביקום שתרצה שהמזכרת מהגיל הזה תהיה בדגש על הכיעור המגוחך ... ??? :)
יש לי גם תמונות עם רקע שחור, אבל עדיין לא עם צללים דרמטיים על הפנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1089513:
אתה מכיר אמא אחת ביקום שתרצה שהמזכרת מהגיל הזה תהיה בדגש על הכיעור המגוחך ... ??? :)
יש לי גם תמונות עם רקע שחור, אבל עדיין לא עם צללים דרמטיים על הפנים.
אולי אמא לא (לא ניסיתי עדיין להיות אמא), אבל אבא אחד כן, אני.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות..
הראשונה מיוחדת רק מדי חלבית
חשבתי שרק נשים יודעות לצלם NB
:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1089528:
תמונות יפות..
הראשונה מיוחדת רק מדי חלבית
חשבתי שרק נשים יודעות לצלם NB
:D:D
תודה רבה
היא נראית חלבית בגלל ההמרה לש"ל, בצבע היא בסדרצפה בקובץ המצורף 172072

במה צילום ניובורן שונה מצילום סטודיו רגיל ? ישנם גברים שלא מפחדים מתינוקות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1089544:
תודה רבה
היא נראית חלבית בגלל ההמרה לש"ל, בצבע היא בסדר

במה צילום ניובורן שונה מצילום סטודיו רגיל ? ישנם גברים שלא מפחדים מתינוקות :)

כנראה שאין הרבה..;)
בכל אופן עשית את זה כמו שצריך..

• הוסף לסימניות
צלם ניו בורן היום זה כמו שאני צלמת ילדים לפני 14 שנים:)
מזל טוב על ההצלחה הזו!
שיחקת אותה יפה מאד!
האביזרים והביגוד של מי?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, הצלם ניו בורן:)
או שהוא מצלם תינוקות ניו בורן:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1089604:
צלם ניו בורן היום זה כמו שאני צלמת ילדים לפני 14 שנים:)
מזל טוב על ההצלחה הזו!
שיחקת אותה יפה מאד!
האביזרים והביגוד של מי?
תודה רבה
איזה אביזרים וביגוד ? התינוקת לבשה כל הזמן את אותו בגד, בראשונה השארתי לה את הכובע שאיתו היא באה, כשהיא נשענת על שטיחון אמבטיה (מכובס), בשניה היא שוכבת על שמיכה מזדמנת, כשהכובע הזה בחמש מידות יותר גדול ממנה, הוא רק קופל מאחור. בנותרים היא בתוך סל צעצועים, הכיסוים הושאלו מגיסה ... לא מסובך :)
צילום ניובורן זה לא תחום העבודה שלי, רק מתנת לידה ...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הבגד האדום והשמיכה הורודה.
שילוב של צלם טוב עם תינוקת מושלמת.

• הוסף לסימניות
טוב... בשלב הראשון צחקתי... אחרי כזו כותרת חיכיתי לראות גוויה של.... לוידת מה... :cool:או ברסלבר עם חיוך ענק לאחר התבודדות:D
פתאום אני מגלה משהו מתוק ויפה ש... צלם צילם...:) שווה להשקיע בכאלו דודים...:p
את הראשונה אני מאד אוהבת
באחרות התנוחות מקסימות, חלום של כל צלמת (לא הייתי כותבת של כל צלם...) אך מפריע לי הוילונות, החוטים שלהם לא מספיק רכים לניו בורן (אולי הקקטוס כן אוהב..)

• הוסף לסימניות
תמונות יפהיפיות, רק תגלה לי איך הידיים נשארו ככה משולבות?? קטונתי מלהבין, איך היא לא צרחה?
כשצילמתי את הבת שלי היא כל הזמן בכתה ופתחה את הידיים ישבנו איתה בעלי ואני במשך שעות עד שנטפנו זעה (מהחימום...) וסופסוף נרדמה רק מתחת להר של שמיכות (שהיתה מיועדת לרקעים...) ואיך שהרמנו את השמיכות נפלטה צרחת בהלה ושוב התעוררה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה