פנאי שלוחת הפורים (פורים אפטיילונג) בקול מבשר תשפ"ה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עלה כבר!!!
אפשר לשמוע באתר
למישהו יש??
אשמח אם למישהו יש של השנים הקודמים אם יכול לשלוח לי
אפילו בתשלום !!!!
@יעקב סתם @איבד את הצפון @יוסי הכהן כהן
תודה מראש
למישהו יש??
אשמח אם למישהו יש של השנים הקודמים אם יכול לשלוח לי
אפילו בתשלום !!!!
@יעקב סתם @איבד את הצפון @יוסי הכהן כהן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ב"ה אחרי הרבה השקעה אני מעלה כעת את של תשפ"ו
אשמח מאד @יוסי הכהן כהן @איבד את הצפון @משה העסקן שתעלו את השנים הקודמות לטובת כל הציבור
תשפ"ה מישהו כבר העלה אז נשאר פ"ב פ"ג פ"ד ואולי היה שנים קודמות יותר
תודה מראש!!!

פורים אפטיילונג תשפ"ו
תהנו!!!
תעלה בצורה שתיפתח גם לנטפריים...

• הוסף לסימניות
אשמח מאד @יוסי הכהן כהן @איבד את הצפון @משה העסקן שתעלו את השנים הקודמות לטובת כל הציבור
תודה מראש!!!

פורים אפטיילונג תשפ"ו
תהנו!!!
אם אפשר מסדר,
[מחולק לפי ענינים],
תודה רבה,

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי במעורבב של כל השנים, אבל אני לא יכול לעלות את זה לכאן, מי שרוצה שיכתוב לי, ואשלח לו את זה באישי (אם הוא ירצה הוא יכול לעלות את זה לאחר מכן לכאן).

• הוסף לסימניות
תודה מראש!!!

פורים אפטיילונג תשפ"ו
תהנו!!!
תודה רבה על פורים אפטיילונג של השנה , ובנוגע למה שבקשת להעלות מהשנים האחרונות אז רוב הדברים מחקתי כבר לפני שנה ויש רק 13 קבצים שעוד יש לי אותו והעליתי את זה היום בצהריים (נ.ב. זה נחסם אחרי עשר דקות אם זה מעניין אתה יכול לשלוח אותו לבדיקה לנטפרי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה