תורה וכלכלה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
שלום אשמח להמלצה ליועץ מס מקצועי ואדיב שיכול גם לעזור לי במחיר הוגן, אבל גם להדריך אותי ולהסביר לי מה שהוא עושה כך שבפעם הבאה אני אוכל לעשות לבד ( או לפחות לנסות)
לא מציע לנסות, מול רשות המיסים כדאי להיות בטוח!להדריך אותי ולהסביר לי מה שהוא עושה כך שבפעם הבאה אני אוכל לעשות לבד ( או לפחות לנסות)
תודה רבה! אבל כרגע אין לי ממש עסק. יש לאשתי עוסק פטורכי היא מעבירה שיעורים פרטיים בסכום של כ2000- 3000 בחודש ובנוסף שכירה. עיקר השאלה היא מה המס רווחי הון הגבוה ביותר שאני יכול לא לשלם השנה ואיך אני מקבלהחזר מס עכור 4000 שח שנגבו כנראה עקב שלא מולא טופס 101.לא מציע לנסות, מול רשות המיסים כדאי להיות בטוח!
נראה לי שלא ניתן לתת שירות כזה כי כל שנה יש את הנתונים שלה ודברים גם יכולים להשתנות, לכן ממליץ לקחת מייצג שסומכים עליו שנותן את המענה לצרכים שלכם.
אגב, יש הוראות חדשות שהדיווח נהי' קליל יותר כדי שעסקים קטנים לא יקחו מייצגים ויתעסקו מול מס הכנסה לבד
בדוח השנתי יחושב בלאו הכי כל המס והזיכוייםתודה רבה! אבל כרגע אין לי ממש עסק. יש לאשתי עוסק פטורכי היא מעבירה שיעורים פרטיים בסכום של כ2000- 3000 בחודש ובנוסף שכירה. עיקר השאלה היא מה המס רווחי הון הגבוה ביותר שאני יכול לא לשלם השנה ואיך אני מקבלהחזר מס עכור 4000 שח שנגבו כנראה עקב שלא מולא טופס 101.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים