עיצוב פנים שלום, אשמח לעזרה והצעות לתכנון השטח המצורף. מטבח, פינת אוכל וסלון. בעיקר איך לתכנן את המטבח שיהיה הרבה איחסון.

• הוסף לסימניות
1769630446260.png
1769630446260.png
1769630446260.png

• הוסף לסימניות
פינת האוכל הסלונית נראית חלק מהמטבח.
הייתי מסובבת את הספה ב180 מעלות לקיר הצפון מערבי (אם הכיוונים נכונים..)
ואת כל הצד הימני נותנת למטבח
אפשר לשחק במטבח הזה בלי סוף
נותנת פה כיוון ראשוני
לגבי הסלון- אוהבים דווקא ספה פינתית? פינת אוכל באמצע או בצד? איזה גודל ספרייה?

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    תמונה1.png
    KB 412.3 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על העזרה, אני כן הייתי מעדיפה שהפינת אוכל תיהיה בחלל שקרוב למטבח, אני אוהבת שהסלון גדול. השאלה אם זה אפשרי כך שהמטבח יהיה מספיק גדול
הצורה שבה העמדת היא בלתי אפשרית.
הכיריים ממש צמודים ליושבים .גם לא בטיחותי,גם לא נעים,גם לא נוח.
פינת האוכל-השולחן עם 6 הכסאות, צפופה ביותר.אין מעבר ואי אפשר לזוז בחלל.
גם הכניסה למטבח צפופה ויווצר צוואר בקבוק.
מציעה לוותר על חצי האי ,מטבח ח', ולהשאיר רק את פינת האוכל ללא כסאות נוספים למטבח.

• הוסף לסימניות
הצורה שבה העמדת היא בלתי אפשרית.
הכיריים ממש צמודים ליושבים .גם לא בטיחותי,גם לא נעים,גם לא נוח.
פינת האוכל-השולחן עם 6 הכסאות, צפופה ביותר.אין מעבר ואי אפשר לזוז בחלל.
גם הכניסה למטבח צפופה ויווצר צוואר בקבוק.
מציעה לוותר על חצי האי ,מטבח ח', ולהשאיר רק את פינת האוכל ללא כסאות נוספים למטבח.
תודה, זה ממש רק סקיצה של הקבלן, לא מתכננת שהמטבח יהיה כך..הכיריים לא ישבו שם, אולי בקיר שליד החלון.
האי לא יכנס לאמצע המטבח, אולי אי קטן מאונך לשיש.. או כל הצעה אחרת

• הוסף לסימניות
אופציה אפשרית
יש כאן בתוכנית משהו תקוע מבחינת היחסים בין הפונקציות -- חלל במטבח גדול יחסית אבל קטן כדי להכיל פינת אוכל
והסלון כנ"ל -- מצוב אופציה אפשרית לשיקולכם
היה פותר את הבעיה --אם מוכנים לוותר על שולחן במטבח ולהשתמש גם בחול בפינת אוכל

קבצים מצורפים

• 1769630446260.png
    1769630446260.png
    KB 43.5 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
לילה טוב!
אני אדריכלית ומעצבת פנים(בעלת ניסיון)
אם את מעוניינת אני עושה עבודות במחיר...
בתמורה לתיק עבודות שלי
המספר:0583234482

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה