שלום וברכה ברצוני לבנות אתר עבור מכירת מוצרים גרפים

• הוסף לסימניות
מפרט:

- תצוגה חיה של גופנים שאני מעלה (שאני יכול לשלוט ולהוסיף מוצרים אחרי)

- לחיצה על מוצר שתפתח פי אף המוצר

- שטח לדף מבצע ומידע שמתחלף (שאני יכול לשלוט בו אחרי)

- שטח לקטלוג פי די אף עונתי פתוח שניתן להפוך דפים בלחיצה (שאני יכול להחליפו אחרי)

(- לחצני רכישה פריטים בודדים שמחשב לדוג' הנחה של 10 אחוזים
לרוכשים מס' מוצרים מסויים (אפשרות של שליטה במחיר המוצרים אחרי)

- קישורים לסליקה בפייפל או אחר

מצורף אתר לדוג' https://www.fontef.com/

דוגמאות והצעות מחיר למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הצעות ודוגמאות למייל לעייל

תודה.

• הוסף לסימניות
אתר "מפתח הקהילות" נותן אפשרות לאחסון חנויות.
האתר לדעתי מספק את כל מה שביקשת, ויותר מזה.

יש להם עכשיו מבצע של 3 חודשים חינם, ללא התחייבות להמשך.
את יכולה להכנס לאתר בקישור הזה:
m-hakehilot.co.il

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rivkic;2279292:
אתר "מפתח הקהילות" נותן אפשרות לאחסון חנויות.
האתר לדעתי מספק את כל מה שביקשת, ויותר מזה.

יש להם עכשיו מבצע של 3 חודשים חינם, ללא התחייבות להמשך.
את יכולה להכנס לאתר בקישור הזה:
m-hakehilot.co.il

מה זה האתר שציינת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה