דרוש מידע שלום יש לי שואב שוטף h14 יוצא לי מים מהפילטר גם לכם?

• הוסף לסימניות
אני גם עליתי על הבעיה הזאת שלחתי את שואב 3פעמים לחברה ביקשתי יחליפו את המיכל א אין עם מי לדבר והם טוענים שככה זה אמור להיות ראיתי ביקורת על החברה שנותנת שירות וכל משהם עשו לי הם עושים לאחרים שיהיה בהצלחה איתם
אין להם באמת שירות?

• הוסף לסימניות
טוב, לכל המתענינים וגם ל @ללק
הבאתי עכשיו עוד מיכל של מלוכלכים מההורים שלי
שם הפרופלור השחור שנמצא מתחת לפילטר (בתוך המיכל מים , כחלק מהמכסה השחור, ויש לו אום כסוף) מסתובב לו בצורה משוחררת , בניגוד למכסה שלי שאינו מסתובב כמעט.
פרקתי לו את המיכל עצמו , והצמדתי רק את המכסה והפילטר למכשיר , ואז הפעלתי אותו
הוא התחיל לעבוד (הוא מזהה את המיכל לפי המגעים בראש המכסה)
ואז ראיתי את מה שחששתי:
אצלי הפרופלור לא מסתובב (וכנראה לא מעיף את הלכלוך לצדדים של המיכל)
ואצל ההורים שלי זה מסתובב במהירות ואז זה לא נותן למים וללכלוך להיכנס לאזור הפילטר והכל נשאר נקי.

מחר ננסה לתקשר עם השירות של דרימי , ונראה מה יהיה הלאה
גם לי קרתה התופעה הזו לאחרונה, הפילטר יוצא מלוכלך לגמרי מה שלא היה קודם שהיה יוצא יבש ונקי.
יצא לך להיות בקשר עם השירות?

• הוסף לסימניות
גם לי קרתה התופעה הזו לאחרונה, הפילטר יוצא מלוכלך לגמרי מה שלא היה קודם שהיה יוצא יבש ונקי.
יצא לך להיות בקשר עם השירות?
כן
כנראה שיש לכם בעיה ב"מנוע ההפרדה"
זה המאוור השחור שיש מתחת לפילטר והוא אמור לגרום ללכלוך ולמים לעוף לצדדים ולא להגיע לפילטר
כאשר הוא מפסיק להסתובב אז המים עולים לתוך הפילטר

במעבדה שם יש שירות שאני ממש לא אהבתי
הם תירצו שהתקלה היא בגלל שמשתמשים בחומר שאינו של דרימי
ודרשו 230 שח על מיכל מים מלוכלכים חדש.

(אני לא הבנתי איך הם החליטו שזה בגלל החומר , כאשר אני גם שוטף את המיכל והמכסה באקנומיקה או בחומר ניקוי אחר, שזה דבר שאמור להיות ולא להשאיר אותו לטווח ארוך מלא בחיידקים, ואולי זה מהאקנומיקה?)

• הוסף לסימניות
כן
כנראה שיש לכם בעיה ב"מנוע ההפרדה"
זה המאוור השחור שיש מתחת לפילטר והוא אמור לגרום ללכלוך ולמים לעוף לצדדים ולא להגיע לפילטר
כאשר הוא מפסיק להסתובב אז המים עולים לתוך הפילטר

במעבדה שם יש שירות שאני ממש לא אהבתי
הם תירצו שהתקלה היא בגלל שמשתמשים בחומר שאינו של דרימי
ודרשו 230 שח על מיכל מים מלוכלכים חדש.

(אני לא הבנתי איך הם החליטו שזה בגלל החומר , כאשר אני גם שוטף את המיכל והמכסה באקנומיקה או בחומר ניקוי אחר, שזה דבר שאמור להיות ולא להשאיר אותו לטווח ארוך מלא בחיידקים, ואולי זה מהאקנומיקה?)
זה ממש לא קשור לחומר אני משתמש רק בחומר שלהם ויצא לי מים

• הוסף לסימניות
שלחתי אותו 3 פעמים ואמרו לי אותו דבר שואבתקין וככה זה צריך להיות וככה ניסיתי להגיד זה לא תקין ואין עם מי לדבר שירות שלהם גרוע הסתכלתי בביקורת עליהם בגוגל כל מה שעשו לי עשו לאחרים זה כנראה שיטתי אצלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לפני 3 שבועות שלחתי אותו לתיקון, מחברה מסוימת, מותג...
ומאז אין לי חיים וסליחה על ההגדרה

זה התחיל מזה שהוא עדיין באחריות, יש אחריות לשנתיים, אצלי הוא שנה ו-4

כתבנו למעבדה של החברה מה הבעיה (המכשיר שופך טונות של מים ונכבה פתאום ללא סיבה ממשית) וקיווינו לטוב
הטווח של החזרה היא עד שבועיים, כשהתקרבו השבועיים לסיומם ולא קיבלתי שום טלפון, עשיתי מעשה והתקשרתי אליהם
יום ראשון-3 פעמים, השארתי הודעות בשירות הודעות
יום שני, נתתי להם אופציה לחזור, לא חזרו אלי (כמובן)
יום שלישי עוד 3 פעמים, הפעם הודעות של "תחזרו אליי דחוףףףףףף"
יום רביעי, אתא בוקר-שוב טלפון עם הודעה נזעמת של "תגידי להם שהשירות שלהם על הפנים ולא ציפיתי לכזה (חוסר) יחס ממותג כזה"
בשעה 2 בצהריים אני מקבלת טלפון מהמעבדה "היי, אני לבנה, המכשיר שלכם..." התחלתי לצעוק עליה "מה זה? רק עכשיו חוזרים???"
ואז שקר הראשון "התקשרנו אליכם עשרות פעמים ולא עניתם!!!" בטלפון שלי לא היתה אף שיחה, בטלפון של בעלי זו היתה הראשונה
מי שהתקשר הרבה פעמים היה אנחנו
השיחה המשיכה "יקירתי, נתקדם? אז התיקון יעלה לכם 650 ש"ח על סוללה חדשה ומנוע חדש"
אני "רגע, זה לא באחריות?"
היא "מה פתאום???"
אני "אז על מה האחריות בעצם?"
היא "לא על מנוע, לא על סוללה, לא על שברים, לא על קורוזיה, לא ולא ולא...."
אני "אז על מה כן?"
אין תשובה
אני "טוב אז למי אני משלמת?"
היא "כשיגיע מתיקון תשלמי 750 ש"ח"
אני "מה 750??? אמרת 650!"
היא "מה פתאום? רק הסוללה והמנוע יחד זה 750, המיכל מים נקיים והמיכל מים מלוכלכים יחד 1200!!!"
אני "תגידי, את ממציאה עלי עוד ועוד? ב-1400 אני יכולה לקנות מכשיר חדש! מחברה מתחרה!"
היא "אז מה לעשות? המיכל מים נקיים מלא באבנית!!! זה הסיבה לבעיה, אה, גם במיכל מים מלוכלכים יש על המגעים קורוזיה!!! זו גם הבעיה והשאר כי זה גם הבעיה"
הייתי בהלם!
אמרתי לה "מים נקיים לא רוצה, לגבי מים מלוכלכים, תני לי לבדוק (הוצאה של 950 בערב חג??? ועל מה?) תחזרי אלי עוד רבע שעה ואתן לך תשובה"
לא חזרה אלי עד היום
ואני חזרתי לטלפונים לחברה ולהשארת הודעות נואשות
ביום חמישי בבוקר אני מקבלת הודעה שהמכשיר חזר מתיקון!
לא נתתי אישור על התיקונים, איך זה? מבררת עם בעל חנות המסירה הוא מעדכן אותי שהחשבונית על סך 950 ש"ח!!!! הייתי בהלם!
אמרתי לו שהם שמו לי מיכל חדש ללא רשותי כשהוא שמע את הסכום על המיכל הוא כמעט התעלף איתי 300 על מיכל מים מפלסטיק...
הוא התקשר אליהם צרחתי עליהם, בסוף אחרי הרבה אסרטיביות מצידי, שילמתי 750ש"ח ושמחתי לי
אז השמחה היתה מוקדמת
על השימוש הראשון-התקלה לא תוקנה!!! הוצאתי 750 ש"ח על כלום!!!
התקשרתי אליהם אחרי ר"ה ומתברר שעשו "גשר" מחר אני שולחת אותו שוב לתיקון

מישהי נתקלה בהתנהלות הזו? מה עושים? יש מה לפנות לפורום הגנה לצרכן"?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה