תנו לי ביקורת שלום כיתה א' באווירה נוסטלגית

• הוסף לסימניות
נ-ו-ס-ט-ל-ג-י-ה!!!
ניתן לחוש מהתמונה את האווירה, הניחוח עתיק שעלה מן הספרים ואושר קורן מהתחדשות של התחלה מתוקה.
תהנו מהמתיקות הזאת.

קבצים מצורפים

• שלום כיתה א' נעה-.jpg
    7.7 MB · צפיות: 217
  • שלום כיתה א.jpg
    8.5 MB · צפיות: 202
  • הוסף לסימניות
ואיי מטורפתת
אחלה של סטיילניג הייתי מוסיפה בעיבוד קצת עיבוד אולי סתם כי אני שרופה על הדב רהזה
אבל את ממש אלופה!

• הוסף לסימניות
תמונות קסומות של פעם
הייתי שמחה לראות פריים מלא
וצילום קצת מרחוק

• הוסף לסימניות
והנה עוד כמה
שלום כיתה א נעה-0739.jpg
...

קבצים מצורפים

• שלום כיתה א נועה-2.jpg
    9.4 MB · צפיות: 106
  • שלום כיתה א נועה-0797.jpg
    11.6 MB · צפיות: 118
  • שלום כיתה א נועה-0771.jpg
    6 MB · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
איזה יופי אבזרים יפיפיים ועיבוד מקסים

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות
מעניין באמת לראות תמנה מרחוק
נראה שהשקעת בסטיילינג
לטעמי הכוס מיותרת

• הוסף לסימניות
הבנת את הקונספט של הכוס?

• הוסף לסימניות
הבנת את הקונספט של הכוס?

• הוסף לסימניות
היא חדישה מידי ומעמיסה, למרות שהיא זכוכית ומשובצת אדום לבן
אבל לא מאד מפריע, הכל טוב, זה יפה גם ככה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה