- הוסף לסימניות
כמה זמן את לומדת?
מעניין, כי את מצלמת ממש טוב!!
תודה!!!נכתב ע"י שרהרוז;1361985:כמה זמן את לומדת?
נכתב ע"י יעל א;1361980:הרקע זה שמיכת מעבר תלויה על הכסאות שעומדים על השולחן...
וואו איזה מחמאות! אני מתרגשת...
אם כבר, איפה נמצאת הפונקציה של מסכת ברק או משהו כזה שעושים לעיניים בעריכה?
נכתב ע"י RacheliM;1361996:מאמינה שהבנתי לבד שזו שמיכה?
הפונקציה הזו?
אה פשוט -
בכפתור למעלה,האופציה השלישית מלמטה,תפתח לך רשימה - חפשי "עיניים מבריקות" ותלחצי.
זהו.
![]()
נכתב ע"י יעל א;1361995:תודה!!!
את התמונות צילמתי לפני שהתחלתי ללמוד.
השבוע התחלתי לימודים בפרוג.
אבל לומדת בפורום צילום מיקצועי כבר חודשיים!
וזה המקום לומר תודה ענקית לכל המגיבות..
לא תמיד יש כח להגיב ולפרט, אבל מי שכן עשתה את זה יש לי אליה הכרת הטוב גדולה,
זה מה שבונה אותי.![]()
וברצינות?נכתב ע"י RacheliM;1362003:
נכתב ע"י יעל א;1362008:וברצינות?
מקצועית.נכתב ע"י ליקר;1362024:תמונות מדהימות.
ואם עכשיו התחלת ללמוד אז בכלל יש לך את זה!
זה מצלמה מקצועית או קומפקטית עדין?
אני כבר די מכירה,נכתב ע"י RacheliM;1362038:ברצינות אין לזה כפתור שלוחצים.
זה שילוב של כמה פעולות יחד,
העלו פה בעבר אני חושבת,תעשי חיפוש.
ובכל מקרה את צריכה להכיר את הפוטושופ כדי לדעת לעשות את זה...
נכתב ע"י יעל א;1361676:
ביקורת בבקשה...
נכתב ע"י יעל א;1362091:אני כבר די מכירה,
אחרי שבחרתי את העין אני צריכה לבחור פונקציה כלשהיא , מהי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים