שלום לחופש.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1759148:
מהמם!!
אני עדיין בתהליך שיקום נפשי ופיזי מה"חופש"

ואת עם בית של בנים...

• הוסף לסימניות
וו'אווו תאורה מקסימה.
והתלתלי זהב האלה....
תגידי עד חיפה אצטרך להגיע ללוקיישן הזה???;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1759142:
צילמנו את הילדים אצל מירל'ה. הילד שלנו ביישן, אבל תוך חצי דקה נהיה קליק והוא נהיה החבר הכי טוב של מירל'ה. צחק וחייך לפי הזמנה... הצילום עצמו היה כיף, והתמונות מדהימות ומקצועיות פלוס פלוס, בכמה סטים וסגנונות...
תודה!!!
תודה תודה...
איזה פרגון...
עם כאלה ילדים אין מצב לא להנות...
אם בא לכם לפרגן תמונות לחברה בפרוג אני אשמח מאד, קשה לוותר על כאלה תלתלים וצבעים של ים... אבל תרגישו בנוח...

נכתב ע"י רבקי פרידמן;1759148:
מהמם!!
אני עדיין בתהליך שיקום נפשי ופיזי מה"חופש"
חשבתי שהבנים שלך בובות... עם כזו אמא עדינה...

נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1759233:
וו'אווו תאורה מקסימה.
והתלתלי זהב האלה....
תגידי עד חיפה אצטרך להגיע ללוקיישן הזה???;)

את מוזמנת... 10 דקות ממני...
ת'אמת כשאני מציעה לאנשים לבוא לשם הם שואלים "מה? הכביש הזה של הסיטי סנטר??? איפה בדיוק מצטלמים שם? אני עוברת שם פעמיים בשבוע..." זה סה"כ שדרה של מסעדות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה