עזרה שלום לך אורחת ...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למי יש את הסרט שלום לך אורחת ותוכל לעלות לי בבקשה
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל אותו.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה שתכתוב לי כתובת מייל ואשלח לה מחר בעז"ה.

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה זה הסרט הזה? גם אני מעוניינת לפי הביקוש פה
אשמח שבאמת תעלי לפה

• הוסף לסימניות
אפשר גם?
אני חסומה בדרייב
תודה

• הוסף לסימניות
כנ"ל

• הוסף לסימניות
הזכרתם לי נשכחות :)
היה לנו את הספר, פתאום התחלתי לזהות את המילים ולדקלם במנגינה של אמא שלי...

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אותי זה משעמם... בוא נגיד שהכרתי את זה מביביסיטר והילדה נהנתה עד הגג אבל אני לא

• הוסף לסימניות
זה כבר לא נמכר בחנויות?
מה עם זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
למי יש את הסרט שלום לך אורחת ותוכל לעלות לי בבקשה
תודה רבה!
הרשו לי להעיר שלא תתנו סתם לילדים לראות בלי לעבור עליו,
למרות שאני באה ממשפחה ממש פתוחה, אבא שלי לא הרשה לראות את זה אלרי שפעם במקרה ראה כמה קטעים איתנו משום שזה סגנון מאוד דתי ורחוק מחרדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה