שלום לכולכם!נעים מאד מאד...מולאים לי שנה במקצוע...

• הוסף לסימניות
כבר תקופה שאני צופה עליכם בהנאה רבה וסוף סוף הורשה לי גם להשתתף ממש...
תודה רבה רבה על ההשראה

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה.
התמונות מדהימות.
בהצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה!
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!!מהמם!
יש לך עתיד...

• הוסף לסימניות
הוא אוכל עם הרגליים??
איזה בל-תשחית של העוגה...

• הוסף לסימניות
התמונות יפות, לי אישית קצת קשה להתרשם בכל התכלת הזה, אולי היה כדאי במרווחים לא לעשות תכלת... אותי בכל אופן זה מסיט לגמרי את העניים מהתמונות

• הוסף לסימניות
באמת מושקע, ילד יפה בלי עין הרע.

הייתי מבהירה מעט את התמונות, ולגבי העיצוב קצת צפוף - אולי עדיף פחות תמונות (למרות שהם כל כך טובות זה בטח קשה לוותר) ורווחים יותר של הצבע תכלת? ברוכה הבאה ובהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על התגובות החמות והמחכימות ועל ההערות המאירות!

יש לי תמונות רבות ונוספות שאשמח להראות ולקבל חוות דעת.
אני לא מוצאת איך לפתוח לעצמי תיקית עבודות, אשמח לקבל את עזרתכם...כמו כן איך אני מוסיפה לצד השם שלי תמונה...

• הוסף לסימניות
תמונות יפות,
מאיזה איזור את?

• הוסף לסימניות
הסטודיו שלי בגבעת זאב- מקום מגורי , תמונות חוץ בירושלים והסביבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י focusary1;2273330:
הסטודיו שלי בגבעת זאב- מקום מגורי , תמונות חוץ בירושלים והסביבה.

קוראים לך שרי ארנפלד?
ברוכה הבאה למועדון הצלמות של אגן האילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה