שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית אתר לסטודיו שלי

• הוסף לסימניות
לק"י
אני רוצה לפתוח סטודיו שמתעסק בעריכת קליפים לחתונות ובר מצוות וכו', וגם קצת בעיצובים של פליירים והוצאות לדפוס למינהן, והבנתי שכדי לפרסם את עצמך כמו שצריך אז צריך לפתוח אתר ולקדם אותו, איך אני עושה את זה? אני מעדיף שזה יהיה בחינם, יש לי ידע בעיצוב אבל לא בבניית אתרים זה ממש לא התחום שלי.

אשמח לעזרה בנושא, תודה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך תקציב, תפנה לאיש מקצוע שיבנה לך אתר מקצועי.
אם לא, אתה יכול לנסות לבנות אתר בסיסי בכוחות עצמך בעזרת מערכת ניהול תוכן ידידותית כמו וורדפרס.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי ללכת לחברת אחסון שנותנת מערכות מוכנות שרק משנים קצת צבעים פה ושם, כי לדעתי אם אין לך רקע ב HTML ו CSS, לא תוכל להסתדר גם עם הוורדפרס אלא אם כן יש לך זמן פנוי ללמוד און ליין איך לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
לא צריך ידע מוקדם בשביל להשתמש בשירותים כמו בלוגר או wordpress.com

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון להתקנה והטמעה של עיצוב בוורדפרס, או קניה של בלוג מוכן עם מבחר עיצובים?

• הוסף לסימניות
אני מדבר על שימוש פשוט באחד משירותי איכסון בלוגים חינמיים
כגון wordpress.com
או בלוגר

זה די פשוט וקל להפעיל בלוג כזה, להזין בו תכנים ולהעלות תמונות וסרטונים..

• הוסף לסימניות
לאלה גם אני התכוונתי.
פשוט לא ידעתי שיש כאלה ב wordpress.com
אתה צודק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה