שלום לכולם!

• הוסף לסימניות
עזבו, פשוט - כנ"ל. אדיייייייר ברמות קשות.

• הוסף לסימניות
הקפצת את הפורום
יישר כוח!

• הוסף לסימניות
וווואו, מרחיב את הלב להביט בכאלו יצירות!!! התגעגענו

• הוסף לסימניות
אחרי קודמי אין הרבה מה להוסיף!
מצטרפת להתפעלויות, ציורים ברמה גבוהה ולא מצויה.

המון הצלחות

• הוסף לסימניות
באמת אין מה להוסיף...
מה לא אמרו כאן?
פשוט עוצר נשימה!
אהבתי מאוד מאוד מאוד

• הוסף לסימניות
אין מילים

• הוסף לסימניות
אוהב אוהב, את חייבת לשתף אותנו יותר.. פשוט תענוג!

• הוסף לסימניות
לראות דברים יפים ומענינים זה ממש נחת!

• הוסף לסימניות
מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אין כאן סמיילי שיביע את הרגשתי...
מהמם ברמות!! :)
אשמח אם תוכלי להגיד באיזה עפרונות את משתמשת ואיזה חברה?
ו...אל תעזבי שוב! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאלה+;1111392:
אשמח אם תוכלי להגיד באיזה עפרונות את משתמשת ואיזה חברה?
ו...אל תעזבי שוב! :)

שלום אריאלה!
נייר- יש כאן כל מיני ניירות בין רגיל למדפסת, יש גם strathmore, יש גם sketchbook רגיל…

עפרונות:
2H, HB, 2B של faber-castell,
ועוד אני מאוד!!! אוהבת עפרונות תוצרת ישראל "זפיר" HB, הכי פשוטים של בית ספר. תמיד בתחילת שנת לימודים אני קונה אותם בכמויות (5חבילות בד"כ מספיקים לי לשנה).

אשתדל לא לעזוב אותכם יותר:):):)

• הוסף לסימניות
ועוד משהו חשוב: אני תמיד מציירת עם מחק רגיל או קצת יותר קשה וגם, חובה!!!, במחק פחם. לדעתי תמיד צריך לצייר עם 2 מחקים אלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה קוטוב;1111593:
שלום אריאלה!
נייר- יש כאן כל מיני ניירות בין רגיל למדפסת, יש גם strathmore, יש גם sketchbook רגיל…

עפרונות:
2H, HB, 2B של faber-castell,
ועוד אני מאוד!!! אוהבת עפרונות תוצרת ישראל "זפיר" HB, הכי פשוטים של בית ספר. תמיד בתחילת שנת לימודים אני קונה אותם בכמויות (5חבילות בד"כ מספיקים לי לשנה).

אשתדל לא לעזוב אותכם יותר:):):)

עפרונות תוצרת ישראל "זפיר" HB ?.. ממש אמרת לי פה חידוש. מזלי שיש לי אותם! כנראה לא הערכתי אותם מספיק...
אבל את בעיקר משתמשת ב2H, HB, 2B faber-castell? מה השימוש אצלך ב"זפיר" HB?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאלה+;1111722:
עפרונות תוצרת ישראל "זפיר" HB ?.. ממש אמרת לי פה חידוש. מזלי שיש לי אותם! כנראה לא הערכתי אותם מספיק...
אבל את בעיקר משתמשת ב2H, HB, 2B faber-castell? מה השימוש אצלך ב"זפיר" HB?

בזפיר אני מציירת כל מיני סקיצות, ורוב הסקיצות עוברות אחר כך לציורים רציניים:)
העפרונות אלה עם מגוון רחב, עם לא לוחצים הם מציירים כמו H, ואם לוחצים- כמו 2B. מקווה שהסברתי את עצמי בצורה ברורה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא להאמין שאפשר להגיע לרמה כזו, פשוט מדהים!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה