כללי שלום לכולם

• פותח הנושא jo19
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נרשמתי אתמול. מן הראוי שאציג את עצמי. בן 19, למדתי ב "מרכז החרדי להכשרה מקצועית" בירושלים. את הפורום הכרתי דרך המרצה שהוא חבר ותיק כאן. אני גרפיקאי מתחיל. אז בבקשה.. עדינות. :)
הנה עבודה שאני עובד עליה עכשיו (illustrator) שלדעתי משעממת מידי וחסרת יומרה, אשמח לשמוע מה לדעתכם אפשר להוסיף. הזמנה לבר מצווה שאמורה לצאת בצורת טלית זאת אומרת שהיא נפתחת כלפי מעלה, ולא כמו ספר - לצד. מצורף כאן רק חצי מה"טלית" שזה הדף הראשון והעליון משני צידיו. לבקשת הלקוח הוספתי את המגן דוד בדף 1, וסימנתי את חצי העיגול בדפים למטרת חתיכה.
(הטקסט כמובן ניתן לי)
הצד החיצוני (בהזמנה הוא דף 1 מתוך 4):
http://www.siz.co.il/up/mzgli4omud5r.jpg
הצד הפנימי (דף 2 מתוך 4):
http://www.siz.co.il/up/tggcz4qn5jy1.jpg
אשמח מאוד להערות. שבוע מעולה לכולנו

• הוסף לסימניות
שיהיה ממש בהצלחה! ואל תפחד אף פעם לנסות ולהתנסות!

• הוסף לסימניות
ברוך הבא, העבודה יפה מאוד, את הפונטים הייתי משנה, הם נושנים.
כללית הצבעים יפים, ומשתלבים יפה

• הוסף לסימניות
דוקא עבודה יפה.
רק הכיתוב והפסים לא ממש מתאימים לסגנון.
וגם השם מידי גדול.
שהטקסט יהיה בצבע אחד כהה. שחור\ חום.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 75.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
ממש תודה רבה. יום נפלא לכם.

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד. הייתי עושה את זה עם קצת פחות חצץ או איך שתקרא לזה כל המרקם הזה ברקע מפריע לי בעין. אנשים פה אוהבים עבודות נקיות.

בהצלחה בכו"א, נראה שיש לך פוטנציאל גדול...

אה, ואגב. דבר פה כמה פעמים שעדיף להעלות עבודה בקובץ JPEG כי אז זה נותן תצוגה מקדימה ולא דורש מהאנשים שאתה רוצה את עזרתם לטרוח ולפתוח את הקובץ. כך יש יותר סיכוי שיותר אנשים יגיבו. יום טוב !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה