שלום לכולם

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה אף אחד לא ענה:
פיסול בזברש לוקח לפחות פי 2 מציור רגיל!!
איפה קיצור הדרך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;681734:
(מה שלא ייאמן זה שלפעמים הציבור מבין בציורים יותר מהמשקיעים בספרים, זה מדהים!)
שירי, את יכולה להיות רגועה, אם הוא לא היה מבין בציור הוא לא היה פונה אליך :)

• הוסף לסימניות
אינני יודעת אם אני סוטה מהנושא או לא-
לאחרונה הזדמן לי לשמוע על ציירת די מתחילה, עם כשרון בסיסי טוב, שהחליטה לגשת לקורס פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין (ויתכן שגם זיבראש). מתוך מטרה (כדבריה) "לכבוש את השוק".
היא מאמינה באמת ובתמים שאם היא תתמחה בכל התוכנות הנ"ל המו"ל יעדיפו להזמין עבודות רק אצלה.
להמשיך להשתלם בציור לא עלה בדעתה, היא מאמינה שבציור היא כבר אלופה.
(כנראה שהיא לא מסתובבת כאן בפורום :):eek:))
ראו, הוזהרתם...

• הוסף לסימניות
b.m - טוב... זה כבר ילדותי.
מזכיר לי איזה 'אירוע' מהשבוע,
שכנה קטנה שאלה אותי - את ציירת את זה?
(ציורים שהבאתי מהדפוס)
אמרתי לה - כן!
אז היא שאלה - ומאיפה יש לך דפים יפים כאלו?
הסברתי לה שבבית דפוס הדפיסו את הציורים על הדפים היפים...
והיא נענתה באכזבה - אה, אז זה לא את ציירת. זה הם הדפיסו!
(:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצל;682064:
אני לא מבינה למה אף אחד לא ענה:
פיסול בזברש לוקח לפחות פי 2 מציור רגיל!!
איפה קיצור הדרך?
בציורים הבאים שלך עם אותה דמות בזווית אחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה