שלום לכם עורכים ועורכות!

• הוסף לסימניות
בוקר וערב טוב לכולם! (כל אחד יקח מה מתאים לו.) :)
אני פשוט צריכה משהו זה הסיבה שאני מתחנפנת , אז ככה:
איפה אני משיגה סרטים על 'העולם שלפני השואה'?
עולם עשיר בתחום ה- חינוך, מגורים, קהילה, תעסוקה, פנאי,ומשפחה עוד לפני פרוץ מלחמת עולם שניה. סרטים אותנטיים או לחילופין ביומים מוצלחים.
ברור שאני מעדיפה איכותי, אבל גם לפחות מזה אני מנסה להתגמש.
תשתדלו לענות לי, אפילו בשלילי, סתם בשביל שאני לא ארגיש בדפוק :D
תודותי שלוחות!​

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה יעזור הרבה, אבל לפני כשבועיים ראיינתי אל אחות של סבתא של אבא שלי על החיים שלפני השואה. היא לא זכרה מאד הרבה כי היתה ילדה קטנה יחסית (בפרוץ השואה היתה כבת 9) וגם הראיון לא מקצועי (ז"א הקלטה בנגן דרך הרמקול)

• הוסף לסימניות
יש סדרת סרטים שנקראת עמוד האש, בה יש סרטים דקומנטריים על התקופה, אפשר להוריד מהרשת, מומלץ ביותר.

נ.ב. ברוכה הבאה לפורום שלנו :)

• הוסף לסימניות
אני אגיב בקצרה בשלילי ובחיובי
שלילי = אין לי
חיובי = בהצלחה בחיפוש :)

• הוסף לסימניות
אולי בבתי אבות אפשר לראיין, עשיתי פעם סרט תדמית על "בית טובי העיר" אז אחת ממש רצתה לדבר על כל מה שהיא עברה בשואה.... היא מאוד נהנתה שהקשבתי.
אני מאמינה שיש שמה או בבתי אבות אחרים המון קשישים שירצו לספר מה שעבר עליהם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מניסיון פני טלפונית אל בית התפוצות שלמי סכום סמלי ואחרי יומים שלושה תקבלי בדואר את מבוקשך

• הוסף לסימניות
בדיוק קראתי עכשיו את הספר
"ליד נהר המיין" - דבורה צוף
סיפור חיים אותנטי על משפחה החיה גרמניה לפני השואה
החיים שם מתוארים בצורה מאד יפה ויכול לעזור לך להיכנס לאווירה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות על עמוד האש ובית התפוצות.
יש להם דברים נדירים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זאת קבלת פנים!

זה מצליח לרגש אותי, הרצון שלכם לעזור.
לקחתי כל תגובה לתשומת הלב, וגם הקלקתי תודות בדבקות.
מחכה להחזיר בשמחות...
בי :)

• הוסף לסימניות
חיפוש קליל ביוטיוב יניב לך עשרות סרטים מרתקים
קיבלתי שבוע שעבר מלקוחה שהורידה לסרט שלה

• הוסף לסימניות
כן, אבל...

אביגדור הממוקסמד!
בתאורייה, אתה צודק ומעלה,
אבל נראה לי שהזכרתי את העניין של האיכות...
מרגיז עד כלות להביט במלאי שהורדתי מהיו טיוב, ולהבין שב90 אחוז פשוט אי אפשר להשתמש,
כי לא ברור לך אם זה בני אדם או כלבי רחוב מיואשים..

תודה, בכל אופן..

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים, עוד לפני שהשתמשתי במחשב, ראיינתי את אביו של ליפא שמעלצר, הוא סיפר על החיים אז, אבל... מעולם לא הקלדתי את זה, וזה מונח גנוז איפשהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה