שלום לכן, אני מהפורומים שליד ואני צריכה הצעת מחיר ל

• הוסף לסימניות
צילום יומולדת+ הפעלת תאטרון בובות
ועכשיו אני יסביר: היומולדת הוא פקטיבי וכל האירוע נחגג לשם העלאת תמונות וסרטונים לאתר האינטרנט של המפעילה
אני צריכה צילומים+כמה הסרטות (לא חייב מסרטה אפשר גם במצלמה ולא חייב להיות מסריטה בעלת שם וניסיון)
אשמח לקבל הצעת מחיר
במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או באישי

• הוסף לסימניות
כדאי לציין אזור ותאריך

• הוסף לסימניות
הצילומים יערכו באלעד והתאריך הוא לשבועיים הקרובים עוד לא נסגר התאריך זה, ייסגר יחד עם הצלמת

• הוסף לסימניות
:אני רוצה להיות ילדת היומולדת:D

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחח ההומור פה זה משו....
התמונות יעלו לרשת מירלה אז לא נראה לי שזה יהיה לעניין :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shifra19875;1508561:
חחחחחחחחח ההומור פה זה משו....
התמונות יעלו לרשת מירלה אז לא נראה לי שזה יהיה לעניין :)

נעלבתי:mad::mad::)
מה? את חושבת שאני לא מתאימה????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1510768:
נעלבתי:mad::mad::)
מה? את חושבת שאני לא מתאימה????

חס וחלילה, את מתאימה מאוד!!!
רק זה יכול להרוס לך בשידוכים....
:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה