שלום למומחים פה--

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות תוכנות אדובי (בעיקר פרימייר ואפטר).
לפי מה שהבנתי אין היום אפשרות רכישה אלא רק מנוי.
אולי יש פה מישו שכן מכיר משהו שאפשר להתקין בקנייה חד"פ במחשב והוא יהיה שלי--(אפי' גרסאות קצת ישנות, לא'כפת לי)
וכמובן חשוב לי בעיקר שזה יההי בתכלית הכשרות וההגינות בלי שום סוג של העתקת/ גניבת תוכנה,
זאת מפני שכשישאלו אותי "נתת ונשאת באמונה.." - יהיה לי מה להשיב!

תודה מראש
ותבוא עליכם הברכה!

• הוסף לסימניות
לנסות להשיג את גירסת cs6 אולי נשאר באיזה חנות...

• הוסף לסימניות
אז פשוט לקנות, זה מה יש

• הוסף לסימניות
עוד?
אין לכם עוד משו להציע?
זה חשוב לי, תודה!
ואם אנ י מנויה, אם מי אני מדברת כשמשו נתקע (בהורדה או בתוכנה..) יש עם מי לדבר שם באדובי? יש שרות לקוחות, משהו?
מישהו?!:)

• הוסף לסימניות
אם את צריכה רק פרמייר ואפטר הייתי ממליצה לך להשיג גרסה ישנה...
שירות הלקוחות של אדובי בעברית הוא על הפנים, הם ממש לא מתקשרים טוב וקשה להשיג אותם.
הרבה יותר קל להשיג אותם באנגלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Netta;n5067095:
אם את צריכה רק פרמייר ואפטר הייתי ממליצה לך להשיג גרסה ישנה...
שירות הלקוחות של אדובי בעברית הוא על הפנים, הם ממש לא מתקשרים טוב וקשה להשיג אותם.
הרבה יותר קל להשיג אותם באנגלית.

נכון מאוד, ובשביל זה כדאי לקנות דרך משווק שסומכים עליו, כדי שכשנתקלים בבעיות, יהיה אפשר לפנות אליו, ולא רק לאדובי שלא יבינו את העברית או האנגלית הרצוצה שלנו....
במקביל, לאדובי יש מערכת פורומים שניתן לשאול שם שאלות, "רק" צריך אנגלית טובה מספיק כדי להצליח לשאול שם את מה שלא הצלחתם לעשות...

חוץ מזה שאין לך מה לעשות עם אפטר בלי מינימום של פוטושופ ואילוסטרייטור. כמעט כל חומר שאני מכניסה לאפטר עובר עיבוד כלשהוא בפוטושופ\אילוס

בהצלחה, ותעדכני מה עשית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה