מידע שימושי שלום למעון עולים לגן עיריה- לוח חופשות?!

• הוסף לסימניות
יש לי ילד שעולה לגן עיריה. מסיים עכשיו מעון תמת.
המעון נגמר בשבוע של תשעה באב, לפי לוח חופשות חרדים.
אני לא יודעת מתי מתחיל הגן-
בעקרון ה1 בספטמבר יוצא בכד אלול. אם מתחילים אז, יהיה לילד 6 שבועות חופש!!!!!
מישהי יודעת האם בגני עיריה יש גם "לוח חופשות חרדים"?
או לחילופין- האם גן עיריה חרדי מתחיל בתחילת אלול או ב1 בספטמבר?
תודה!

• הוסף לסימניות
נראה לי זה עץ הדעת. זה פרטי?
לא. זה לא פרטי.
אכן 01.09 יתחיל הגן. לפעמים כשזה יוצא חזרה קרובה לראש השנה מקדימים ביומיים שלושה ומחזירים אותם במהל השנה.
אכן לא קל.... יש שנים קצת יותר טובות. אבל יש גם שנים כאלה.

• הוסף לסימניות
אני לא אשכח את הטראומה שהיתה לי שהבת שלי גמרה מעון ועלתה לעירוני והיה גם חודש אלול חופש
זה הזוווי בשביל מי זה טוב לא להורים ולא לילדים
ועכשיו ילדה בת 6 יש לה כן מה לעשות 9 שבועות?????[כמובן שבועיים קייטנה בלי צהרון כמובן חס ושלום]
....

• הוסף לסימניות
גני עיריה מתחילים ב1.9
בשנים כמו השנה הקרובה מקדימים בכמה ימים שיחזירו במשך השנה

• הוסף לסימניות
את וכל עם ישראל שואלים את אותה השאלה..... (וכל שנה מחדש אנחנו שואלות מה נעשה עם הילדים כשאנחנו בעבודה בשבועות האלו....)
ממש כך,
הרגשתי שאנחנו כבר מגיעים לסף,
קורונה ואז מלחמה ואז חופש...

• הוסף לסימניות
צריך להעביר את החינוך שמגיל 3 גם לתמת:rolleyes:
ככה יהיו בשנה 3 שבועות בלבד של חופש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה