שלום עולם.

• הוסף לסימניות
אני בן יום.:D
ואני מאד מאד אדום שממש לא הצליחו להוריד לי את זה בעריכה....

קבצים מצורפים

• יוםקטן copy.jpg
    KB 136.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
שלך?
כי אם כן, מדיע לך המון המון מזל טובים

• הוסף לסימניות
לא,לא שלי...אבל אני יעביר את המזלט"ים למי שמגיע :)

• הוסף לסימניות
הוא ענק לא?
איזה עירנות ואוו
תעבירי המון מזל טוב

• הוסף לסימניות
בליעה"ר
אדום? תנו לו לנוח כמה ימים ואז תצלמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;462467:
הוא ענק לא?
איזה עירנות ואוו
תעבירי המון מזל טוב

הוא לא ענק...בגוף הוא ממש פיצי...יש לו לחיים בלע"ה...

• הוסף לסימניות
יו איזה מותק, אם כי העולל הטרי נראה די מבועת מהפלאש.. (הוא בקושי התרגל לפלורסנטים בחדר תינוקות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;462598:
יו איזה מותק, אם כי העולל הטרי נראה די מבועת מהפלאש.. (הוא בקושי התרגל לפלורסנטים בחדר תינוקות)

זה צולם בלי פלאש...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;462685:
היכן הוא, היכן?
לאן הוא נעלם? ?
יש כאן תופעה שלילית של בנות (אולי בכל המקרה זו היתה אותה רחלי, ואולי אני מערבבת ואילו בנות שונות) שעורכות את ההודעות שלהן ומסירות את התמונות לאחר שכבר קיבלו תגובות.
אני אישית משתדלת (כמיטב יכולתי, בהתחשב בזכרוני הרעוע) להימנע מתגובות לבנות הנ"ל, מאחר ואני חושבת שהסרת תמונה לאחר שקיבלת עליה תגובות היא הפגנת זלזול במגיבים.
(כעת התגובות כבר לא רלוונטיות וסתם מרחפות במרחב הוירטואלי, לאחר שבחלקן הושקעה מחשבה. בשרשורים אחרים מדובר בתגובות ארוכות, המכילות ביקורות בונות ומחושבות, שפשוט נותרו מיותרות.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;462688:
יש כאן תופעה שלילית של בנות (אולי בכל המקרה זו היתה אותה רחלי, ואולי אני מערבבת ואילו בנות שונות) שעורכות את ההודעות שלהן ומסירות את התמונות לאחר שכבר קיבלו תגובות.
אני אישית משתדלת (כמיטב יכולתי, בהתחשב בזכרוני הרעוע) להימנע מתגובות לבנות הנ"ל, מאחר ואני חושבת שהסרת תמונה לאחר שקיבלת עליה תגובות היא הפגנת זלזול במגיבים.
(כעת התגובות כבר לא רלוונטיות וסתם מרחפות במרחב הוירטואלי, לאחר שבחלקן הושקעה מחשבה. בשרשורים אחרים מדובר בתגובות ארוכות, המכילות ביקורות בונות ומחושבות, שפשוט נותרו מיותרות.)

אין לך גבול,הא?חצופה...

--
התמונה נעלמה בשעה שניסיתי להעלות אותה בגירסא גדולה יותר,ותתפלאו לשמוע-לא שמתי לב שזה מה שקרה...

• הוסף לסימניות
בנות, לא לריב...
מצד אחד התגובה של רבקה לדעתי היתה קצת לא פרופורציונלית וממהרת לשפוט,
ומצד שני רחלי, אין צורך לקחת אישית, להבא פשוט תבדקי אחרי שאת מפרסמת או עורכת הודעה שזה יצא כמו שרצית (אפשר גם לפני השליחה, ע"י תצוגה מקדימה), ואם יש בעיה אז לכתוב אותה בסיבת העריכה, כי באמת לא נעים להיתקל בשרשור מרוקן ללא סיבה (וגם את מפסידה תגובות בינתיים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;462688:

אני לא מנסה לקחת צד אלא להסביר את הצד השני.

הסיבה שמורידים את התמונות כי הם לא רוצות שהתמונות יסתובבו ברשת ומי יודע מי יוריד ואיפה זה יסתיים.

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה
אחרי ההקדמה חיכיתי ליותר אדום :)

רק הדובי בצד קצת מפריע לי הוא לא כ"כ קשור לדעתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;462898:
הסיבה שמורידים את התמונות כי הם לא רוצות שהתמונות יסתובבו ברשת ומי יודע מי יוריד ואיפה זה יסתיים.

א. בנאדם שלא רשום לפרוג (ואולי אפילו לפורום הצילום בפרוג) ועובר אישור ע"י המנהלים פה - לא יכול לראות את התמונות. אני איכשהו נפלתי בין הכיסאות כשניסיתי להירשם, ולכן לקח הרבה זמן עד שאושרתי. כך שזה לא ממש "יסתובבו ברשת".
ב. לא רוצים שיסתובב ברשת - אל תעלו לפורום ברשת. העליתם - נגמר. מי שראה כבר היה יכול להוריד ולשים את זה איפה שבא לו. כמובן שזה אסור (חוקית), אבל זה ימשיך להיות אסור גם אם הצילום ישאר בפורום ולא יוסר.
ג. אנשים מגיבים על תמונות לא רק (בניגוד למה שהרבה חבר'ה פה חושבים, בטעות) כדי לחמם את האגו של הצלמים, אלא כדי ללמד אחד את השני. וב-"אחד את השני" אני מתכוונת גם לגולשים שצופים בשרשור, לא רק לצלם שהעלה את התמונה.
כשאני משקיעה בתגובה עניינית ומפורטת (כמו זו, למשל), אני מתכוונת שגולשים שיתקלו בעתיד בשרשור יוכלו לקרוא אותה.
אין לי עניין לכתוב ביקורת מעמיקה ומפורטת שתגיע רק לעיניו של הצלם, ואחרי שיקרא אותה הוא יעלים את התמונה והביקורת תישאר מיותרת.
אני כותבת לפעמים ביקורות אישיות (במיילים, למשל), אבל זה רק לחברים או אנשים שביקשו במיוחד וכדו'. בפורום אני מגיבה למען כל העיניים שרואות את התגובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה