נכתב ע"י trew;462467:הוא ענק לא?
איזה עירנות ואוו
תעבירי המון מזל טוב
נכתב ע"י נוי;462598:יו איזה מותק, אם כי העולל הטרי נראה די מבועת מהפלאש.. (הוא בקושי התרגל לפלורסנטים בחדר תינוקות)
יש כאן תופעה שלילית של בנות (אולי בכל המקרה זו היתה אותה רחלי, ואולי אני מערבבת ואילו בנות שונות) שעורכות את ההודעות שלהן ומסירות את התמונות לאחר שכבר קיבלו תגובות.נכתב ע"י תרצה;462685:היכן הוא, היכן?
לאן הוא נעלם? ?
נכתב ע"י רבקה אריאל;462688:יש כאן תופעה שלילית של בנות (אולי בכל המקרה זו היתה אותה רחלי, ואולי אני מערבבת ואילו בנות שונות) שעורכות את ההודעות שלהן ומסירות את התמונות לאחר שכבר קיבלו תגובות.
אני אישית משתדלת (כמיטב יכולתי, בהתחשב בזכרוני הרעוע) להימנע מתגובות לבנות הנ"ל, מאחר ואני חושבת שהסרת תמונה לאחר שקיבלת עליה תגובות היא הפגנת זלזול במגיבים.
(כעת התגובות כבר לא רלוונטיות וסתם מרחפות במרחב הוירטואלי, לאחר שבחלקן הושקעה מחשבה. בשרשורים אחרים מדובר בתגובות ארוכות, המכילות ביקורות בונות ומחושבות, שפשוט נותרו מיותרות.)
נכתב ע"י רבקה אריאל;462688:יש כאן תופעה שלילית של בנות (אולי בכל המקרה זו היתה אותה רחלי, ואולי אני מערבבת ואילו בנות שונות) שעורכות את ההודעות שלהן ומסירות את התמונות לאחר שכבר קיבלו תגובות.
אני אישית משתדלת (כמיטב יכולתי, בהתחשב בזכרוני הרעוע) להימנע מתגובות לבנות הנ"ל, מאחר ואני חושבת שהסרת תמונה לאחר שקיבלת עליה תגובות היא הפגנת זלזול במגיבים.
(כעת התגובות כבר לא רלוונטיות וסתם מרחפות במרחב הוירטואלי, לאחר שבחלקן הושקעה מחשבה. בשרשורים אחרים מדובר בתגובות ארוכות, המכילות ביקורות בונות ומחושבות, שפשוט נותרו מיותרות.)
נכתב ע"י park;462898:הסיבה שמורידים את התמונות כי הם לא רוצות שהתמונות יסתובבו ברשת ומי יודע מי יוריד ואיפה זה יסתיים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //