שלופרוק לילד קטן

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה בב"ב אפשר למצוא שלופרוק דק לילד קטן? חוץ מצרכנית גור. חסר להם
תודה!

• הוסף לסימניות
מה זה?

• הוסף לסימניות
ביררת באמריקן ברח' חבקוק? אולי בברודווי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;857890:

אולי יש כאלו שקוראים לזה טיש חאלט
זה חלוק כמו שגברים חסידיים לובשים בזמן סעודת שבת מיצרים את זה היום במידות של ילדים מגיל 3 וזה משמש כחלוק, הילדים גם נורא מבסוטים להרגיש "כמו אבא"

עכשיו שכבר יודעים מה זה, אולי יודעים איפה יש את זה בב"ב ולא בצרכנית גור?

• הוסף לסימניות
באשדוד טוב לך?
יש את מרקס את ספנסרס

• הוסף לסימניות
עכשיו לאחרונה פרסמו באלעד מכירה בשם באלעבטיש, כנראה יש להם גם.
אין לי פרטים

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר בב"ב?? דחוף ביותר
תודה

• הוסף לסימניות
תפני בפרטי לניק מחשבת,היא תוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שלמרקס אנד ספנסר מאשדוד, שמספקת את הנ"ל, יש איזשהו סניפון בבני ברק (אני לא יודעת אם קבוע), כדאי לך לברר.

• הוסף לסימניות
אולי ההיא מאשדוד תעשה לך משלוח עד אליך. תנסי.

• הוסף לסימניות
ביוטי...
אני קניתי ברויאל ברח' הרב לנדא- מרכז רייסדור.
בדיוק מה שאת רוצה ואותו מחיר של הצרכניה... (כ60 ש"ח)
לכי לשם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה