תנו לי ביקורת שלושה ואח (הגדולה בת 12)

• הוסף לסימניות
מושלם!!!

• הוסף לסימניות
וואוו מהממם !!!
קו ממש מיוחד
(לא אשאל איפה צולם)

• הוסף לסימניות
תודות כולם!!
בתכלס לילדון יש עוד מלא עמודים לבד שלא העלתי.
לגבי הניסוח-בגלל שלא כתבתי בכותרת את המילה אחיות היה נשמע לי יותר ככה,מאשר שלוש ואח,
בכל מקרה הוא גם לא נותן לי לערוך.אז נתמודד ;)

• הוסף לסימניות
אני רואה שאת צלמת אלופה, והעיבודים מושלמים וגם כל תמונה בפני עצמה, לכן אני מבינה שכנראה זה הסטייל וככה הולך אבל ממש מפריע לי שבעמודים רבים יש כמעט אותה תמונה בגדול ובקטן מאד משעמם ומה לא היו מספיק תמונות שצריך לחזור?

• הוסף לסימניות
מטורף....

• הוסף לסימניות
העיצוב הצילום העמדות מושלם(●'◡'●)

• הוסף לסימניות
אלבום נהדר, ובכל זאת כמה הערות לגבי העיבוד.
בחלק מהעמודים יש תחושה של "אובר קיל" שכביכול קיימת תחושה שהעיבוד נוצר כדי לתת נוכחות לעצם היותו.
ובעיני זה יכול להתבצע באופן מעודן יותר, כשהתוצאה הסופית שתתקבל תהיה מעט יותר טבעית ונינוחה.
מבחינת שפה עיצובית של העיבוד עצמו, הגוונים הכהים של הרקע, מתמזגים מדי עם הגוונים של השמלות השחורות, והתוצאה קודרת במיוחד, זה בולט בסט השחור, אבל גם בסטים האחרים, האפלת הפינות יוצרת מראה כבד מאוד.
כמובן שאלה הערות סגנוניות, וכל אחד יכול להסכים או להתנגד להם.
הנקודה השניה שבולטת היא חוסר ביישור בתמונות האחרונות.
המוח שלנו אוהב נקודות ייחוס כדי להבין מה קורה בתמונה.
ברגע שהתמונה שכוללת מראה שמוכר לנו, כמו בית למשל, העין מסדרת את כל התמונה בהתאם לקווים של הבית.
למרות שאם ניקח את נקודת היישור מצורת העמידה של הבנות, התמונה תתיישר באופן שהעמידה שלהן תיראה מעט עקומה, זה עדיין עדיף מתמונה שבה הרקע עקום, שהרי המוח מזהה את הבית העקום, והמסקנה המיידית היא שהבנות עומדות בצורה עקומה, גם אם מבחינה טכנית יש קו ישר שמוליך מהראש שלהן אל כפות הרגלים.
לכן עדיף לישר לפי הקווים של הרקע.

• הוסף לסימניות
תודה כולם על התגובות החמות!!

אני רואה שאת צלמת אלופה, והעיבודים מושלמים וגם כל תמונה בפני עצמה, לכן אני מבינה שכנראה זה הסטייל וככה הולך אבל ממש מפריע לי שבעמודים רבים יש כמעט אותה תמונה בגדול ובקטן מאד משעמם ומה לא היו מספיק תמונות שצריך לחזור?
תודה מירי דבר ראשון!
שנית,זה ממש לא עניין של סטייל זה טעם וריח.התמונות נבחרו על ידי האמא ובאמת לפני ההדפסה התלבטנו אם לסנן חלק אבל לאחר יעוץ עם חברות הם אמרו שכל תמונה רק מוסיפה,(כנראה כי ראו את כל האלבום והוא היה מאד מגוון פה העלתי פחות מחצי..)
אלבום נהדר, ובכל זאת כמה הערות לגבי העיבוד.
בחלק מהעמודים יש תחושה של "אובר קיל" שכביכול קיימת תחושה שהעיבוד נוצר כדי לתת נוכחות לעצם היותו.
ובעיני זה יכול להתבצע באופן מעודן יותר, כשהתוצאה הסופית שתתקבל תהיה מעט יותר טבעית ונינוחה.
מבחינת שפה עיצובית של העיבוד עצמו, הגוונים הכהים של הרקע, מתמזגים מדי עם הגוונים של השמלות השחורות, והתוצאה קודרת במיוחד, זה בולט בסט השחור, אבל גם בסטים האחרים, האפלת הפינות יוצרת מראה כבד מאוד.
כמובן שאלה הערות סגנוניות, וכל אחד יכול להסכים או להתנגד להם.
הנקודה השניה שבולטת היא חוסר ביישור בתמונות האחרונות.
המוח שלנו אוהב נקודות ייחוס כדי להבין מה קורה בתמונה.
ברגע שהתמונה שכוללת מראה שמוכר לנו, כמו בית למשל, העין מסדרת את כל התמונה בהתאם לקווים של הבית.
למרות שאם ניקח את נקודת היישור מצורת העמידה של הבנות, התמונה תתיישר באופן שהעמידה שלהן תיראה מעט עקומה, זה עדיין עדיף מתמונה שבה הרקע עקום, שהרי המוח מזהה את הבית העקום, והמסקנה המיידית היא שהבנות עומדות בצורה עקומה, גם אם מבחינה טכנית יש קו ישר שמוליך מהראש שלהן אל כפות הרגלים.
לכן עדיף לישר לפי הקווים של הרקע.
תודה רבה על ההשקעה בתגובה מפורטת!
הלוואי שכולם היו ככה משקיעים ובוחנים,זה רק מחמיא.
לגבי הרקעים- הכהים כבר הרבה זמן שאני מנסה להגמל ולא מצליחה.ברגע שהרקע בהיר זה מרגיש לי פחות יוקרתי.יש מצב שהעמוד עם השחור באמת היה צריך צבע אחר,צודק לגמרי.
לגבי היישור- הלכתי לבדוק ואני מבינה שהכוונה לעמוד אחד,שהבנות מקדימה והבקתה מאחורה.
אז אני יגלה שהבקתה היא הבעייתית.היא תמיד יוצאת לא מידי ישרה כי היא בפני עצמה קצת עקומה,החלון שם והדלת לא סימטריים אז כמה שניישר זה יראה תמיד שמשהו אחר קצת עקום.לכן הבחירה היתה לפי המישור שמחזיק את הבקתה.

• הוסף לסימניות
מקסים!
והתמונות של האחיות כובשות במתיקות שלהן!
תאורה יפה ונעימה!

• הוסף לסימניות
מקסים!
עיבוד מושקע מאד!!
ותפיסות נהדרות
מכירה את ההתלבטות עם צבע הרקע הכהה
גם אני נוטה לכהה, מאד קשה להתאים גוון רקע בהיר ושישדר רמה גבוהה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט