נכתב ע"י נוי;1225708:היה כאן בשנים עברו טיפ עולמי לניקוי תנור ואני לא זוכרת מי העלתה, אבל הקרדיט למעלה ההיא:
להשפריץ על הדפנות סנט מוריץ, ועל הדלת מבפנים. להצמיד נילון לכל המשטחים המושפרצים - אני שמתי מפת ניילון חד פעמית. ללכת לישון בנחת בעוד הסנט מוריץ מקרצף את כל אותם טיפטופי שומן שרופים. בבוקר לפתוח ולהוציא בזהירות את הניילון בלי לנשום את האדים של החומר. להגליץ' סמרטוט שיתלכלך כהוגן והתנור? צח ונקי.
איך אמרה לי אמי שניסתה את הפטנט? הכל ירד כמו שיר מזמור.
גם את התבניות הכנסתי לאשפתונים, השפרצתי סנט מוריץ, קשרתי היטב ובבוקר? טוש באמבטיה. זהו.
גם הסירים (סולתם) עוברים את אותו התהליך של שינה בשקית קשורה עם סנט מוריץ, אבל לא לשכוח להוציא את הידיות השחורות.
נ.ב. ארגוני: אלו פרוייקטים שאני עושה עכשיו, לא שלושה ימים לפני פסח.
לא נוזל לך מהחומר על הדלתות של התנור?נכתב ע"י נוי;1225708:היה כאן בשנים עברו טיפ עולמי לניקוי תנור ואני לא זוכרת מי העלתה, אבל הקרדיט למעלה ההיא:
להשפריץ על הדפנות סנט מוריץ, ועל הדלת מבפנים. להצמיד נילון לכל המשטחים המושפרצים - אני שמתי מפת ניילון חד פעמית. ללכת לישון בנחת בעוד הסנט מוריץ מקרצף את כל אותם טיפטופי שומן שרופים. בבוקר לפתוח ולהוציא בזהירות את הניילון בלי לנשום את האדים של החומר. להגליץ' סמרטוט שיתלכלך כהוגן והתנור? צח ונקי.
גם את התבניות הכנסתי לאשפתונים, השפרצתי סנט מוריץ, קשרתי היטב ובבוקר? טוש באמבטיה. זהו.
גם הסירים (סולתם) עוברים את אותו התהליך של שינה בשקית קשורה עם סנט מוריץ, אבל לא לשכוח להוציא את הידיות השחורות.
לא. השפרצתי רק בתוכו, ציפיתי בניילון, והתנור נסגר היטב.נכתב ע"י grafix;1225802:לא נוזל לך מהחומר על הדלתות של התנור?
נכתב ע"י נוי;1225708:היה כאן בשנים עברו טיפ עולמי לניקוי תנור ואני לא זוכרת מי העלתה, אבל הקרדיט למעלה ההיא:
זה לא סתם אלא כדי שלא יתנדף והחומר וימשיך לפעול עד שיוריד את כל השומניםלא הבנתי למה להצמיד נילון? יש בזה ענין? או סתם שזה לא יתנדף?
נכתב ע"י הזברה הסגולה;1226043:אני משתמשת בסנט מוריץ,
אבל בכל פעם המילים של אבי צפות לי -
בסנט מוריץ יש את אותו חומר של ההדברה של גרוס.... ומזה את לא מפחדת?
נכתב ע"י נוי;1225708:נ.ב. ארגוני: אלו פרוייקטים שאני עושה עכשיו, לא שלושה ימים לפני פסח.
נכתב ע"י רותי בן שימול;1226051:עכשיו?
ומה יאכל העם??
אין יותר אפיה??
לפני הכשרת המטבח, התנור עובר ניקוי קליל וחסל.נכתב ע"י רותי בן שימול;1226051:עכשיו?
ומה יאכל העם??
אין יותר אפיה??
נכתב ע"י אפרתה;1226175:טיפ מאוד מאוד מעצבן, אבל צריך לכתוב-
אם מנקים כל פעם שנשפך משהו בתנור- לא צריך לעבוד קשה בערב פסח. השומן נשרף שוב ושוב ואז עובדים קשה מאוד. תחזיקו בבית משחת אסטוניש ואם נשפף משהו- מורחים ואח"כ מנגבים והכל נקי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מאמין בטוב, מאן דאמר, אבי100 ועוד 3 משתמשים6 //