שלושת המימדים

• הוסף לסימניות
אמורים להרגיש תקווה,
אמורים להרגיש את הדברים שהמטפלת מכוונת להרגיש בכל מיני מקומות בגוף,
אמורים הרגיש שמשהו קורה.
אחרת למה הולכים?!?!
נראה לי שרוב האנשים מסוגלים להעלות בזכרונם איזשהו אירוע בו היה להם איזשהו רגש/תחושה חזקים
ברגע שאתה חושב על זה ומשחזר את האירוע, אתה חש שוב את התחושה /הרגש,
יש אנשים שיותר מחוברים לתחושות הפיזיות ויותר מסוגלים לזרום עם דמיון מודרך ויש שפחות
זה עדיין לא הופך את השיטה ללא אמינה, אלא אולי לפחות מתאימה לאדם כזה או אחר.

• הוסף לסימניות
נראה לי שרוב האנשים מסוגלים להעלות בזכרונם איזשהו אירוע בו היה להם איזשהו רגש/תחושה חזקים
ברגע שאתה חושב על זה ומשחזר את האירוע, אתה חש שוב את התחושה /הרגש,
יש אנשים שיותר מחוברים לתחושות הפיזיות ויותר מסוגלים לזרום עם דמיון מודרך ויש שפחות
זה עדיין לא הופך את השיטה ללא אמינה, אלא אולי לפחות מתאימה לאדם כזה או אחר.
החוויה מפוקפקת בעיניי,
אני א טיפוס שכופר בטיפולים רגשיים, כל כך לא,
זה המקצוע שלי....

אבל אני חושבת שחייבים להבדיל בין טיפול לטיפול למשהו בלתי מוגדר, בלתי מוחלט, ערטילאי וחסר אחיזה.

• הוסף לסימניות
כל השיטות הללו כהמימד החמישי, דיקור צרפתי טרנס אטלנטי, מוח מפוצל, אנאלפבתי, ושאר ירקות, הינן אלטרנטיביים כי אין להם שום תוצאות במבדקים סטטיסטיים, כך שכולם עוזרים פלאות לאנשים בריאים...
בברכת שנה בריאה לכולם ושלא נצטרך.

• הוסף לסימניות
החוויה מפוקפקת בעיניי,
אני א טיפוס שכופר בטיפולים רגשיים, כל כך לא,
זה המקצוע שלי....

אבל אני חושבת שחייבים להבדיל בין טיפול לטיפול למשהו בלתי מוגדר, בלתי מוחלט, ערטילאי וחסר אחיזה.
אני לא יודעת על מה את מדברת
רק שאני יודעת בעצמי על כמה וכמה מקרים
שטיפול אחד או שניים
דרך הטלפון - פשוט עזר
אז כמובן שלא היה מדובר בטראומות מזעזעות
או בבעיות רגשיות מסובכות
אלא בפחדים רגילים שתוקפים כל ילד לפעמים
או בקושי רגשי קטנטן שגרם לבעיה קטנטונת.
והטיפול המהיר והקל הזה
פתר את זה בצורה הכי קלה ויעילה.
וכמובן שכל אחד ישאל את רבותיו
אני יודעת שאצלנו זה מומלץ בלי שום חשש.

• הוסף לסימניות
שטיפול אחד או שניים
דרך הטלפון - פשוט עזר
או בבעיות רגשיות מסובכות
והטיפול המהיר והקל הזה
איך שלושת המימדים דרך הטלפון??????

• הוסף לסימניות
שטיפול אחד או שניים
דרך הטלפון - פשוט עזר
או בבעיות רגשיות מסובכות
והטיפול המהיר והקל הזה
לא ככה בודקים אם דבר עובד, יש כל כך הרבה בעיות בבדיקה מסוג זה, כדוגמא בלבד כדאי לקרוא את הערך הזה, אבל יש עוד ים של חומר בענין.

• הוסף לסימניות
לא ככה בודקים אם דבר עובד, יש כל כך הרבה בעיות בבדיקה מסוג זה, כדוגמא בלבד כדאי לקרוא את הערך הזה, אבל יש עוד ים של חומר בענין.
אני לא בודקת אם זה עובד כי זה לא מעניין אותי
אבל כשיש לי בעיה אני מנסה לפתור את זה גם באמצעות השיטות האלה
ואם הולך, הולך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרך קצרה שהיא ארוכה אמיתי ומסוכן מועיל ומזיק בבת אחת

• הוסף לסימניות
אני מכירה מקרוב מישהי שסבלה מגיל קטן מאד מבעיה כלשהי בגוף, ואחרי שנים של טיפולים בכל מיני משחות ורופאים ואבחונים. היא טיפלה בשלושת הממדים והבעיה נעלמה כלא הייתה!!!
כן היה לה קשה, שהמטפלת אמרה לה כל מיני מקרים שקרו לה בעבר עם אמא שלה, והשאירה אותה ככה, בלי לתת מענה רגשי או כלים להתמודד עם זה. זה היה ממש קשה...
אבל הבעיה הספציפית שבשבילה היא הלכה - נעלמה כליל.

• הוסף לסימניות
אינני מתעסק בקורסים בפסיכולוגיה וכו', אם התכוונתם לרמוז שאני מדבר מפוזיציה.
ויכוחים מהסוג הזה הם לרוב עקרים, המאמינים בשיטות הללו ימשיכו להאמין בהן ואלו שלא יעשו כל מאמץ להוכיח שמדובר במקרה הטוב בשטות מוחלטת ובמקרה הגרוע בשרלטנות,
נראה לי שאחרי מה שקרה בקורונה שהפילה מיליוני חללים בעולם ותוך כדי שהמגפה השתוללה כבר הכחישו אותה, אז לכו ותבינו את נפתולי המוח וההבנה/חוסר הבנה האנושי,
שנה טובה בריאה ומבורכת לכלל ישראל
שנת גאולה וישועה,

• הוסף לסימניות
אמורים להרגיש תקווה,
אמורים להרגיש את הדברים שהמטפלת מכוונת להרגיש בכל מיני מקומות בגוף,
אמורים הרגיש שמשהו קורה.
אחרת למה הולכים?!?!
נשמע שאו שהיית אצל מישהי גרועה, או שזה היה משהו דומה אולי לשלושת המימדים, אבל מניסיון ממש לא אמורים להרגיש בכל מיני מקומות, ולא מידי מרגישים, וברור שהולכים כדי לפתור משהו, אבל ההוקוס פוקוס הזה בד"כ לא רואה בשניה שיצאת מהחדר.
ועצם זה שאת חושבת שזה קשקוש, לאחר שהתנסית, אומר בברור שהניסיון שלך לא היה טוב ונכון, כי יש המון שנעזרו וזה מועיל להם מאד.

• הוסף לסימניות
לא דיברתי לא על מח אחד ולא על מטוטלת,
אני לא מספיק מכירה אותם כדי לחוות דעה.
דיברתי רק על שלושת המימדים.
גם בשלושת המימדים יכולים לעבוד עם מטולטלת
וכמו במח אחד- העבודה היא הרבה עם התת מודע
בשלושת המימדים הוסיפו גם רפואה סינית- מרידיאנים
בגדול- שלושת המימדים הוא לא סוג של רפואה/תרפיה בפני עצמו
נראה לי אפשר להגדיר את זה כנוסחה שמשלבת כמה טכניקות ותורות רפואה שהוכיחו את עצמן.
למשל:
רפואה סינית
דמיון מודרך
תת מודע

אני מכירה מקרוב מישהי שסבלה מגיל קטן מאד מבעיה כלשהי בגוף, ואחרי שנים של טיפולים בכל מיני משחות ורופאים ואבחונים. היא טיפלה בשלושת הממדים והבעיה נעלמה כלא הייתה!!!
כן היה לה קשה, שהמטפלת אמרה לה כל מיני מקרים שקרו לה בעבר עם אמא שלה, והשאירה אותה ככה, בלי לתת מענה רגשי או כלים להתמודד עם זה. זה היה ממש קשה...
אבל הבעיה הספציפית שבשבילה היא הלכה - נעלמה כליל.
דוגמא מצויינת למה שכתבתי מקודם
ולכן חשוב מאוד ללכת למטפלת מקצועית שיש לה עוד כלים טיפוליים מקצועיים ביד.

• הוסף לסימניות
ויכוחים מהסוג הזה הם לרוב עקרים, המאמינים בשיטות הללו ימשיכו להאמין בהן ואלו שלא יעשו כל מאמץ להוכיח שמדובר במקרה הטוב בשטות מוחלטת ובמקרה הגרוע בשרלטנות,
נראה לי שאחרי מה שקרה בקורונה שהפילה מיליוני חללים בעולם ותוך כדי שהמגפה השתוללה כבר הכחישו אותה, אז לכו ותבינו את נפתולי המוח וההבנה/חוסר הבנה האנושי,
שנה טובה בריאה ומבורכת לכלל ישראל
שנת גאולה וישועה,
זה לא בדיוק נכון, בעבר האמנתי בזה אחרי מישהו שהלך לשם וסיפר נפלאות..., עד שלמדתי את הנושא לעומק ולמדתי איך מנתחים ובודקים דברים, וגם את סיפור ההצלחה הבודד שהכרתי ניתחתי וגיליתי כי היה מקרי וכו'.

• הוסף לסימניות
זה לא בדיוק נכון, בעבר האמנתי בזה אחרי מישהו שהלך לשם וסיפר נפלאות..., עד שלמדתי את הנושא לעומק ולמדתי איך מנתחים ובודקים דברים, וגם את סיפור ההצלחה הבודד שהכרתי ניתחתי וגיליתי כי היה מקרי וכו'.
את אותם דברים בדיוק ניתן לצערי להגיד גם על הרופאים והרפואה הקונבנציונלית, עלינו להאמין באמונה שלימה שהקדוש ברוך הוא הוא הרופא כל השאר שליחים , דוגמא: יש מנתחים שמטופל אחד גומר עליו את ההלל והשני יגיד לברוח ממנו , אז הוא טוב או לא טוב? השיטה שלו טובה או לא? ככלל כאשר אנשים רבים ממליצים על דבר מה ,בן אדם או שיטת ריפוי מתוך נסיון אישי יש בד"כ היגיון לומר שמדובר במשהו/מישהו טוב, לכל כלל יש יוצא מן הכלל ואין זה מן הראוי לפסול דברים על הסף,
צריך להתפלל חזק שהקב"ה ישלח לנו את השליחים הטובים בכל תחום ועניין,
ושוב שנה טובה , בריאות ומנוחת הנפש,

• הוסף לסימניות
את אותם דברים בדיוק ניתן לצערי להגיד גם על הרופאים והרפואה הקונבנציונלית, עלינו להאמין באמונה שלימה שהקדוש ברוך הוא הוא הרופא כל השאר שליחים , דוגמא: יש מנתחים שמטופל אחד גומר עליו את ההלל והשני יגיד לברוח ממנו , אז הוא טוב או לא טוב? השיטה שלו טובה או לא? ככלל כאשר אנשים רבים ממליצים על דבר מה ,בן אדם או שיטת ריפוי מתוך נסיון אישי יש בד"כ היגיון לומר שמדובר במשהו/מישהו טוב, לכל כלל יש יוצא מן הכלל ואין זה מן הראוי לפסול דברים על הסף,
צריך להתפלל חזק שהקב"ה ישלח לנו את השליחים הטובים בכל תחום ועניין,
ושוב שנה טובה , בריאות ומנוחת הנפש,
כמובן, אלא שבדיוק בשביל זה יש בדיקות וסטיסטיקות, ביקורת עמיתים, ועדות פיקוח על בתי החולים וכו' - הרפואה המקצועית כל הזמן בודקת את עצמה, ואילו האלטרנטיבית כולה חתול בשק כשרק האדם הממוצע שאינו בקי בסטיסטיקה מתלהב מהצלחות יחידיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה