דרוש מידע שלוש שאלות לאלופות בניקיון

• הוסף לסימניות
1. איך מנקים חלונות ומראות בלי שהתנועות של המטלית יראו אחרי הייבוש?

2. איך אפשר להרגיע כוויה מסנט מוריץ?

3. דחוף פתרונות להתמודד עם אבק: איך מונעים ממטאטא לצבור ולהוציא אבק? כדי שהטאטוא יהיה מקסימום יעיל ובשטיפה לא יצטברו מליון כדורי אבק? או בצורה ברורה יותר- מה אפשר לעשות כדי למנוע מכמויות של אבק להצטבר? (המטאטא לא יכול להגיע לכל הפינות בחדר, את הפינות אני צריכה לנקות עם מטלית)

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
מנקים את החלון או המראה עם עיתון כשהחלון או המראה עדיין רטובים מהחומר ניקוי (שימי לב שהעיתון לא צריך גניזה)

• הוסף לסימניות
מנקה עם נייר סופג
לא נשאר שום סימן.
3. דחוף פתרונות להתמודד עם אבק: איך מונעים ממטאטא לצבור ולהוציא אבק? כדי שהטאטוא יהיה מקסימום יעיל ובשטיפה לא יצטברו מליון כדורי אבק? או בצורה ברורה יותר- מה אפשר לעשות כדי למנוע מכמויות של אבק להצטבר? (המטאטא לא יכול להגיע לכל הפינות בחדר, את הפינות אני צריכה לנקות עם מטלית
תקני מטאטא מגומי (כמו שיש ל"רב מגב")
בהחלט יפתור לך הבעיה.

• הוסף לסימניות
עם עיתון? איך עושים את זה? ואיך זה לא משאיר סימנים?
אחרי ש"מורחים" את החומר ניקוי על החלון עם סמרטוט- עוברים עם עיתון על הזכוכית הרטובה. מנסיון זה עובד מצוין! (טיפ שעובר אצלנו מהסבתא)

• הוסף לסימניות
1. אני הכי אוהבת את המראה של הנקיון עם נייר מגבת וספריי חלונות של סנו או ספריי אקנומיקה. (לא שורט למי שתוהה, אני גם חששתי מזה)
2. לא משתמשת בסנט מוריץ
3. המטאטא שלי מגיע לכל הפינות, אז אולי את צריכה מטאטא דק/ קטן/ צורה שונה?

• הוסף לסימניות
שטיפות של היד מים פושרים או קרירים אבל לא קרח
אלוורה תמיד מרגיע
אם יש לך איזה עציץ אלוורה עדיף ישר שתתלשי ותמרחי את הנוזל על העור ממש מרגיע פלאים

• הוסף לסימניות
1. אם את גרה באזור עם הרבה אבק יתכן וזו הסיבה לסימנים על החלונות
נסי לשטוף את החלון בהרבה מים +חומר לניקוי כללי (אם זה אפשרי עדיף להוציא ולשטוף באמבטיה)
ואז לייבש, לנקות עם ספריי חלונות ולנגב טוב.

• הוסף לסימניות
לנקות חלונות, מראות וכו' - סמרטוט לניקוי כללי של סנו סושי.
מגיע בצבעים ורוד, תכלת וצהוב.
אני אישית משתמשת בזה לשישים, ורוד לבשרי תכלת לחלבי והצהוב לכל מיני דברים.

• הוסף לסימניות
מדי פעם לשטוף טוב ולשפשף את המטאטא באמבטיה (עושים את זה לפני שמנקים את האמבטיה באקונומיקה, ככה שהיא לא מתלכלכת ונשארת שחורה)
גם מוצרי ניקוי צריכים ניקוי...

• הוסף לסימניות
לכל אחד יש סוג אחר של חלונות וסיש סוגי זכוכית תנסו לבדוק מה הכי עובד לכם
אצלינו מה שעובד הכי טוב זה נקוי חלונות של יעקבי משיגים ביש עם סמרטוט של קלינארט
פעם בכמה זמן עם פיירי וספוג רחצה

• הוסף לסימניות
לנקות חלונות, מראות וכו' - סמרטוט לניקוי כללי של סנו סושי.
מגיע בצבעים ורוד, תכלת וצהוב.
אני אישית משתמשת בזה לשישים, ורוד לבשרי תכלת לחלבי והצהוב לכל מיני דברים.
אני לא אוהבתי את התוצאה שלהם בחלונות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני משתמשת בסקןצ'ברייט גם של סנו סושי.
מנקה מדהים ולא נדבק על זה לכלוך בדר"כ.
ולא, אין לי אחוזים אצל סנו...
אני קניתי ממש עכשיו סקוצ' של סנו סושי ויש לו ריח מזעזע!!! כאילו טבלו אותו בשירותים.
או שהם שינו משהו או שאני נדפקתי עם חבילה כזו. (ועוד קניתי את הגדולה ביותר שלא אצטרך ללכת שוב...:rolleyes:)

• הוסף לסימניות

3. דחוף פתרונות להתמודד עם אבק: איך מונעים ממטאטא לצבור ולהוציא אבק? כדי שהטאטוא יהיה מקסימום יעיל ובשטיפה לא יצטברו מליון כדורי אבק? או בצורה ברורה יותר- מה אפשר לעשות כדי למנוע מכמויות של אבק להצטבר? (המטאטא לא יכול להגיע לכל הפינות בחדר, את הפינות אני צריכה לנקות עם מטלית)

תודה רבה מראש!
בלת"ק

חלונות ומראות סמרטוט רטוב עם מים בלבד ובלי שום שום חומר, החומר זה מה שעושה את הסימנים, אחרי הסמרטוט רטוב ונגב ביבש, נשאר בלי אף סימן (לפעמים אם לפני זה עשית עם חומר, לוקח קצת זמן עד שנעלמים הסימנים גם אחרי שאת מפסיקה לנקות עם תרסיס)

כוויה - להזהר לא להגיע לזה :( כפפות וכו'

רובוט עוזר ממש, בימים מאובקים כל יום יומיים לתת לוט לעבוד לפני שיוצאים מהבית, והוא אוסף עד גרגר האבק האחרון. ומטאטא איזה סוג יש לך? גומי של טירולר מעולה ממש, לא סופח אליו שום כלל לכלוכים ואבק.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה