שלוש שאלות על גנאש שוקולד

• הוסף לסימניות
גנאש שוקולד,
מישהו יודע אם זה נשאר מבריק וחלק גם לאחר הקפאה קלה?
(הדילמה: בא לי לצפות את עוגות משלוחי המנות בגנאש מבריק ומרשים
שייתן טאצ' לכל העסק. אבל כדי שלא יימרח לי וילכלך את האריזה עלי להקפיאו מעט).

ו... האם יש כזה דבר גנאש שוקולד בטעם קפה?
ואם כן, איך עושים אותו?

תודה מראש לעונים!

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי- נשאר מבריק וחלק לאחר הקפאה קלה. (מתכסה באדי קור שמתפוגגים לאחר זמן מועט)

• הוסף לסימניות
1. השמנת המתוקה נותנת לגאנש את הברק ואין סיבה שזה יעלם לאחר הקפאה..
2. אם תוסיפי למתכון הגאנש מעט נס קפה יהיה לזה טעם של שוקולד-קפה,תמיד אפשר לשחק..
ואם את מוסיפה קפה תשימי לב לאזן את הטעמים עם עוד מעט סוכר...
בהצלחה....

• הוסף לסימניות
תודה!

אוכל לקבל הדרכה איך עושים גנאש?
לוודא שאני לא מפספסת משהו

• הוסף לסימניות
המתכון הכי פשוט ומוצלח לדעתי.. שיטת הבן מארי (סיר בתוך סיר) להכניס לסיר 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות עליו להוסיף 250גרם שמנת מתוקה להכניס לתוך הסיר עם המים הרתוחים גובה של כחצי סיר,
לערבב תוך כדי בערך במשך 4 דקות וכאן ניתן להוסיף את הנס קפה והסוכר לפי הטעם.. ולערבב עוד.. ככל שתערבבי יותר הגנאש יקבל ברק חזק יותר...

• הוסף לסימניות
תוסיפו קצת חמאת בוטנים - מממ...

• הוסף לסימניות
גנאש הכי פשוט ומוצלח להמיס במיקרוגל 300 גר' שוקולד
לחמם מעט במיקרוגל 250 גר' ריצ' (השוואת טמפרטורות)
לערבב יחד ולשפוך על העוגה

• הוסף לסימניות
כדי שגאנש יהיה מבריק שמים כפית שמן
מישהי יודעת אם גנאש מתקשה במקרר ? (אני לא רוצה שיתקשה , איפה לשמור אותו.?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;961721:
הוא מתקשה במקרר ואז אפשר להקציף ולקבל קרם נח לזילוף.אם את רוצה אותו אחכ נוזלי תחממי קצת שוב ותשתמשי.

אה אח"כ לא צריך שוב חימום אפשר רק להקציף ? אני נותנת כחלק מהמשלוח מנות קערית קטנה של גנאש ואני רוצה להכין מראש את הגנאש בקעריות ולא הכל בבוקרו של פורים, השאלה אם להקציף ןלשים בקעריות מלכתחילה ?(כשהגנאש חם אי אפשר להקציף נכון?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצלחה;961040:
גנאש הכי פשוט ומוצלח להמיס במיקרוגל 300 גר' שוקולד
לחמם מעט במיקרוגל 250 גר' ריצ' (השוואת טמפרטורות)
לערבב יחד ולשפוך על העוגה

רק לא במיקרו, במיקרו שוקולד נוטה להשרף מהר וכשהוא טיפה נשרף הוא מר ולא טעים. עדיף ב"בן מארי" ושיהיה תחת שליטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה