דרוש מידע שלחו בשמי מייל בניגוד לדעתי

• הוסף לסימניות
מישהו השתמש בפרטי חשבון הגוגל שלי, ושלח מייל כאילו ממני, וגרם לי עגמת נפש רבה.
האם יש דרך לדעת מאיזה מחשב נשלח המייל? [ קוד IP של המחשב, או משהו כזה]
ברור לי שלא שלחו מהמחשב שלי.
תודה

• הוסף לסימניות
תנסי לראות בהגדרות החשבון אם המייל שלך פתוח בעוד מקומות, אם כן איפה
וכמובן תצאי מהמייל בכל המקומות שהוא נשאר פתוח

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תחליף סיסמא למייל שלך
ואם גוגל לא שלחו לך הודעה שפתחו את חשבון מייל שלך ממחשב אחר כנראה זה ממחשב שלך
בכל אופן להחליף סיסמא שלא יקרה שוב

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תחליף סיסמא למייל שלך
ואם גוגל לא שלחו לך הודעה שפתחו את חשבון מייל שלך ממחשב אחר כנראה זה ממחשב שלך
בכל אופן להחליף סיסמא שלא יקרה שוב
אלא אם כן שלחו ואותו אחד שמשתמש בחשבונו מחק מההודעות שנכנסו וגם מהסל מחזור

• הוסף לסימניות
מישהו השתמש בפרטי חשבון הגוגל שלי, ושלח מייל כאילו ממני, וגרם לי עגמת נפש רבה.
האם יש דרך לדעת מאיזה מחשב נשלח המייל? [ קוד IP של המחשב, או משהו כזה]
ברור לי שלא שלחו מהמחשב שלי.
תודה
קרה למישהו שאני מכירה וזה ממש סיבך אותו עם בעיות רציניות, הצעד הראשון שינוי לסיסמה בלתי ניתנת לפריצה + הגנה כפולה של הזדהות בכניסה למייל + הוספת מספר טלפון או מייל לזיהוי. במקרה שהכרתי זה היה פריצה מתוחכמת דבר שחייב אותו להחליף מחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה