שלחתי כמה מיילים למישהו על נושא דחוף ולא קבלתי תשובה, איך אני יכול לדעת אם הוא כבר פתח את המייל???

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש כזה תוכנה שאפשר לראות אם הוא כבר פתח את המייל וראה את זה או לא
אני לא מתמצא במחשבים אך אשמח לקבל הסבר איך מפעילים את זה ואם זה עולה כסף
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
בדגול התוכנה עוזרת אם היא מותקנת לפני ששלחו את המייל.

• הוסף לסימניות
יש את התוסף שנקרא : מיילטראק.
יש מסלול חינמי.
יהיו לך 2 ווים.
כשהמייל נשלח וי אחד יהפוך לירוק וכשהוא יקרא גם הוי השני יהפוך לירוק.
בנוסף יש אפשרות שכל פעם שהמייל נפתח יקפוץ לך התראה במחשב.

זה התוסף -

אבל אם זה אחרי ששלחת לו מייל - זה לא יעזור...

• הוסף לסימניות
את יכולה להתקין את התוסף
ואז להקפיץ לו את ההודעה
אם הוא יפתח את ההקפצה תדעי אם הוא קרא או לא

• הוסף לסימניות
אני נכנסתי לשם אך אני לא יודע מה לעשות הם לא כותבים לי מה לעשות כדי להירשם

1728816103274.png

ואז תמשיכו הלאה...
אם תתקלו בבעיה -תעשו צילום מסך.
בגלל שזה מותקן אצלי אני לא יכולה לראות יותר מזה ....

• הוסף לסימניות
שלחתי פעם נוספת ולא ראית שום ווי מה זה אומר?
אני לא חושב שזה לא נשלח כי לא קבלתי הודעה שיש טעות בכתובת המייל

• הוסף לסימניות
שלחתי פעם נוספת ולא ראית שום ווי מה זה אומר?
אני לא חושב שזה לא נשלח כי לא קבלתי הודעה שיש טעות בכתובת המייל
כנראה שהוא חסם תמונות מוצגות ואז א"א לעקוב אחרי הצפיות שלו במיילים

• הוסף לסימניות
אני לא מבין: אם המייל לא נפתח ההודעה לא תשלח, לא?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין: אם המייל לא נפתח ההודעה לא תשלח, לא?
ההודעה נשלחת בכל מקרה.
מה שכן יש אפשרות לחסום כתובות שמותקן בהם תוסף מייל טראק ואז אי אפשר לשלוח הודעות במייל לאשי הקשר שחסם את זה.

• הוסף לסימניות
ההודעה נשלחת בכל מקרה.
מה שכן יש אפשרות לחסום כתובות שמותקן בהם תוסף מייל טראק ואז אי אפשר לשלוח הודעות במייל לאשי הקשר שחסם את זה.
יש אפשרות יותר פשוטה.
לא צריך לחסום כתובות של אנשים בשביל מייל טראק...

• הוסף לסימניות
ההודעה נשלחת בכל מקרה.
מספיק רק לבטל את האפשרות של הצגת תמונות בגוף המייל ואז הוא יוכל לפתוח את ההודעה גם עם מייל טראק והצד השני לא יראה שהוא קרא.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות יותר פשוטה.
לא צריך לחסום כתובות של אנשים בשביל מייל טראק...
מספיק רק לבטל את האפשרות של הצגת תמונות בגוף המייל ואז הוא יוכל לפתוח את ההודעה גם עם מייל טראק והצד השני לא יראה שהוא קרא.
לי זה ממש לא מפריע.
יש לי כן מישהי שהפריע לה שאני "עוקבת" ואין לי אפשרות לשלוח לה מייל באמצעות מייל טראק בגלל שהיא חסמה אותי.

• הוסף לסימניות
לי זה ממש לא מפריע.
יש לי כן מישהי שהפריע לה שאני "עוקבת" ואין לי אפשרות לשלוח לה מייל באמצעות מייל טראק בגלל שהיא חסמה אותי.
אם את שולחת למישהו שיש לו חוסם תמונות את רואה במייל טראק אם הוא צפה במייל?

• הוסף לסימניות
אם התקנתי את זה ואפילו שהבן אדם פתח את המייל
הוי השני לא נצבע, מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה